Accommodatie Australië

Je stage is geregeld, dus je bent bij de volgende stap aangekomen: Het vinden van een goede accommodatie. Het is één van de belangrijkste punten voor een plezier verblijf. Om je thuis te laten voelen in Australië helpt ons team graag bij het regelen van een prettige woonruimte. 

Assistentie van Stagehuis

In Australië bieden wij, in samenwerking met diverse partners, accommodatie aan. Kies uit een studentenverblijf (gedeelde of eigen kamer), een privé appartement of verblijf bij een gastgezin. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden van onze partners.

Studentenverblijf in Australië 

Je verblijft hier samen met andere internationale studenten. Vind je het alleen maar gezellig om je woonruimte te delen? Dan is een gedeelde kamer een optie. Ben je op je privacy gesteld? Dan is een privé kamer mogelijk. De meeste studenten kiezen voor een gedeelde kamer, omdat dit een goedkoper alternatief is. Bouw een hechte band op met je internationale kamergenoten en kom meer te weten over hun cultuur en taal. 

Privé appartement in Australië

Ben jij liever helemaal op jezelf? Dan is een privé appartement huren iets voor jou. Je hoeft niets te delen en je hebt je eigen woonruimte. In sommige gevallen is het appartement deels gemeubileerd. Deze optie biedt je de meeste vrijheid. 

Verblijf bij een gastgezin in Australië

Dompel jezelf onder in het dagelijkse leven van Australië door bij mensen in huis te wonen. Ervaar de relaxte en ontspannen levensstijl. Je verblijft bij een met zorg geselecteerd gastgezin. Je brengt veel tijd door met je gastgezin tijdens de avonden thuis en in de weekenden. 

Accommodatie in Australië boeken

Wil jij graag verblijven in een studentenverblijf, een privé appartement of bij een gastgezin in Australië? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Bij ‘comments’ kun je aangeven of je graag met een vriend(in) of klasgenoot in dezelfde accommodatie wilt verblijven. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod. Je zit dus nergens aan vast. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken