Accommodatie in het buitenland

Je stage is geregeld, maar waar ga je wonen als je straks in het buitenland bent? Een goede accommodatie is een van de belangrijkste punten voor een prettig verblijf. Om je thuis te laten voelen in het buitenland helpen wij graag bij het zoeken naar een plezierige woonruimte. 

Assistentie van Stagehuis

In samenwerking met partners bieden wij accommodatiemogelijkheden in het buitenland aan. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. De accommodatiemogelijkheden verschillen per bestemming. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een verblijf bij een gastgezin, een gedeelde of eigen kamer in een studentenverblijf of een privé appartement. Let op: Je blijft zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Dit zit niet inbegrepen in het stagepakket. Wij informeren je slechts over de mogelijkheden in samenwerking met onze partners. Heb je zelf een stage geregeld in Australië, Engeland, Malta of Ierland? Dan kun je voor een bijpassende accommodatie ook bij ons terecht. Voor meer informatie neem je contact op met onze specialisten!

Tip: Wil je op locatie zelf je accommodatie regelen? Leg dan je eerste nachten vast in een hostel, hotel of airbnb.

Accommodatie in het buitenland  boeken

Wil jij graag je accommodatie in het buitenland via Stagehuis regelen? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Bij ‘comments’ kun je aangeven of je graag met een vriend(in) of klasgenoot in hetzelfde appartement wilt verblijven. Vervolgens zal onze partner jou een vrijblijvend aanbod doen. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Alleen een accommodatie via Stagehuis regelen

Heb je zelf een stageplek in het buitenland geregeld, maar kun je geen geschikte verblijfplek vinden? Dan kun je ervoor kiezen om je accommodatie via Stagehuis te regelen. Dit is mogelijk voor stages in Australië, China, Engeland, Ierland en Malta. Vul daarvoor het accommodatie formulier in.

     

     

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.