Werkweek in het buitenland

Een werkweek is een belangrijk onderdeel van het middelbaar onderwijs. Scholieren doen ervaring en kennis op waar ze levenslang profijt van hebben. Kies je voor een werkweek in het buitenland? Dan geef je studenten niet alleen een memorabele ervaring mee, maar ook een beter wereldbeeld. Stagehuis biedt ondersteuning in het organiseren van een buitenlandse werkweek; de beste start voor een geslaagde educatieve reis! 

Waarom op werkweek naar het buitenland?

De wereld lijkt steeds kleiner te worden, dit komt omdat wij steeds internationaler zijn ingesteld. Het is belangrijk dat scholieren op vroegtijdige leeftijd kennismaken met andere culturen en gebruiken. Laat scholieren nieuwe dingen ontdekken. Tijdens een werkweek leren ze iets over de bestemming die ze bezoeken, maar ook vooral over zichzelf. Ze krijgen een kijkje in het werkveld door middel van een korte snuffelstage. Het helpt scholieren verder in hun persoonlijke ontwikkeling en toekomstige (internationale) carrière. 

Werkweek op maat 

Stagehuis biedt ondersteuning in het organiseren van een werkweek. Wij leveren maatwerk, waardoor de groepsreis perfect aansluit op diverse onderwijsprogramma’s. Wij verzorgen een complete educatieve reis van begin tot eind, afgestemd op jouw wensen en budget. Zo bieden wij bijvoorbeeld inspirerende programma’s aan op Malta (of in Engeland). Scholieren lopen dan 3 tot 4 dagen mee in een bedrijf naar voorkeur. Door deze snuffelstage ontdekken scholieren waar hun interesses en talenten liggen. De rest van het programma wordt gevuld met veel culturele activiteiten. Daarnaast regelen wij ook transfer van het vliegveld. 

Gespecialiseerde en ervaren reisadviseurs 

Wij zijn een professioneel en ervaren team met een grote passie voor educatieve reizen. Wij hebben zelf veel ervaring opgedaan in het buitenland en weten als geen ander hoe het buitenland bijdraagt aan een educatieve verrijking. Door onze ervaring en goede internationale contacten hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagde werkweek. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Je krijgt één vast contactpersoon die je helpt bij de organisatie van A tot Z. 

Accommodatie (optioneel) 

Wij bieden scholieren de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven. Door bij mensen in huis te wonen worden zij volledig ondergedompeld in het dagelijks leven en de cultuur van het gastland. Scholieren brengen veel tijd door met hun gastgezin en krijgen daardoor veel mee van de lokale tradities en gebruiken. Daarnaast is het de ideale manier om hun taalvaardigheden bij te spijkeren. 

Ook is het mogelijk voor scholieren om in een appartement te verblijven. Appartementen bestaan uit gedeelde en privékamers. De appartementen zijn centraal gelegen en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Vliegtickets (optioneel) 

In samenwerking met Information Planet bieden wij speciale tarieven voor scholieren aan. Voor een vliegticket op maat zijn er diverse mogelijkheden. Wat voor vragen of wensen je ook hebt, Stagehuis regelt het voor je. Geen reisschema is voor ons te lastig. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Neem contact op met ons team voor een vrijblijvende afspraak

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.