Stage in AmerikaAlle stage bestemmingen

De Verenigde Staten van Amerika is de perfecte bestemming voor een buitenlandse stage. De VS is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Een stage in Amerika staat met de vele wereldsteden, prachtige natuur en internationale bedrijven dan ook garant voor een onvergetelijke (leer)ervaring!

Stagehuis biedt uitdagende stages, meeloopstages en afstudeerstages aan voor alle studierichtingen op locaties overal in Amerika. Met een stage in de USA kun je internationale werkervaring opdoen en bovendien jezelf ontdekken en ontwikkelen. En Amerika, waar vooraanstaande bedrijven als Google, Apple en Microsoft hun wortels hebben, geeft je als geen ander de kans het beste uit jezelf en je stagetijd te halen. Kies dus voor een stage in de USA en begin je stageavontuur!

Ook in Amerika kun je via Stagehuis gebruikmaken van een stagepakket om goed voorbereid op pad te gaan. Binnen dit pakket vallen, naast de organisatie van een passende stage, de volgende optionele gratis diensten:

 • Handige meeneemlijst
 • Verzekering- en reisinformatie
 • Ondersteuning bij het regelen van je J1-visum, een precies en langdurig proces in Amerika
 • Advies over en/of het inboeken van vliegtickets naar Amerika
 • Advies bij het vinden van huisvesting
 • CV-check door collega’s ter plaatse (bij revisie krijg je persoonlijk bericht)
 • Persoonlijke helpdesk voor, tijdens en na je stage in Amerika

Let op! De prijs van het stagepakket is exclusief de kosten voor het J-1 visum en het regelen hiervan.

 • Bestemming Stage in Amerika

  € 800,-Stagepakket Stage in Amerika

  Stage USA, vliegticketbemiddeling, huisvestingsadvies, de kostprijs voor een betaalde stage is € 1200,-

  Inschrijven

Waarom een stage USA met Stagehuis?

Een belangrijke reden om via Stagehuis een stage in de USA te regelen, is dat wij veel contact hebben met bedrijven in de USA. Daardoor is het erg

gemakkelijk om een goede stageplaats voor je te vinden! Bovendien is Stagehuis gespecialiseerd in het stagevisum. Het aanvragen van het J-1 visum is een lastige procedure, maar Stagehuis neemt je veel werk uit handen door stap voor stap de aanvraag met je te doorlopen.

Met het stagepakket van Stagehuis voor een stage in Amerika, krijg je hulp bij alle belangrijke zaken die je moet regelen voordat je op reis gaat. Denk daarbij aan het schrijven van een perfect CV om een stageplaats te krijgen, maar ook aan vinden van huisvesting. Daarnaast kun je Stagehuis je vliegticket laten inboeken. Vraag vrijblijvend een persoonlijke vliegticketofferte aan en wij laten je spoedig weten welk vliegticket het meest voordelig is en het beste bij je reisschema past.

Stagehuis biedt betaalde én onbetaalde stages aan in Amerika. De onbetaalde stage is het meest voorkomend, maar er zijn ook goede mogelijkheden tot het verkrijgen van een betaalde stage! Het organiseren van een betaalde stage vereist meer werk vanuit de bemiddelende partij, de student die voor de betaalde stage wilt gaan zal goede ervaring binnen het werkveld moeten hebben én goede vaardigheden. Een mooi portfolio, goede cijferlijsten én referentiebrieven dragen bij aan het verkrijgen van een betaalde stage. Stagehuis heeft onderscheid gemaakt tussen twee stagepakketten. Het stagepakket zoals omschreven op de website wordt aangeboden voor €800 euro en biedt de mogelijkheid tot het verkrijgen van een onbetaalde stage. Wij werken ook met het stagepakket betaald, waarbij de student een betaalde stagemogelijkheid krijgt aangeboden. Dit pakket kost €1200 euro. Let op: beide pakketprijzen zijn exclusief de kosten voor het visum en het regelen hiervan.

Genoeg redenen om je stage en visum in Amerika via Stagehuis te regelen dus! Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag. Op de bestemmingpagina kun je trouwens alles lezen over wat de USA je te bieden heeft!

Waarom een stage USA met Stagehuis?

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube

Contactgegevens

Neem contact op

Inschrijven

Schrijf je in en onze teams gaan direct aan de slag met het vinden van een stage!

Vacature zoeken

 • Rick Bekkers China

  Ervaringen

  Rick Bekkers China

“"Shanghai heeft de meest imposante skyline die ik ooit heb gezien!"”

Like ons op Facebook

Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken