Stage deals

Combineer jouw stage in het buitenland met een taalcursus Engels!

Je gaat stagelopen in het buitenland. Je neemt een kijkje in het bedrijfsleven van een ander land. Misschien ga je stagelopen bij een lokaal bedrijf in Malta of ga je werken bij een multinational in Sydney. Hoe dan ook: jij gaat je Engelse taalvaardigheid op de proef stellen! Een goede basis van de Engelse taal geeft jou een goede start op je stage. Vertrek eerder naar jouw stagebestemming, settle in je nieuwe omgeving en maak de Engelse taal je eigen voordat je start met je stage. Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels op jouw stagebestemming en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket!

Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op!

TIP: Ga je naar Canada of China? Volg dan ook een cursus Frans of Mandarijn en dompel je helemaal onder in je nieuwe omgeving!

Voorwaarden

 • Actie is geldig voor onbepaalde tijd
 • Actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen 
 • De aanbetaling dient binnen 14 dagen na inschrijving, voldaan te worden
 • Korting van €100 is alleen geldig bij een taalcursus met een minimale duur van 6 weken
 • De algemene voorwaarden blijven van toepassing, ook gedurende de actie periode

Repeater Deal

Daar ben je weer! Heb jij genoten van jouw stageperiode in het buitenland en wil je bij jouw volgende stage ook weer graag naar het buitenland? Dan is deze Repeater Deal wat voor jou: ontvang €100,- korting op je volgende stage in het buitenland! Dit is geldig voor zowel een merwerkstage als een afstudeerstage. Ga jij voor de tweede keer met ons naar het buitenland voor een spetterende stage-ervaring? Dan is deze korting voor jou!

Vermeld de kortingscode REPEATER op je inschrijfformulier om te profiteren van de Repeater Deal.

*De korting is uitsluitend geldig op het stagepakket. Accommodatiekosten, vliegtickettarieven e.d. zijn uitgesloten bij de Repeater Deal.

Voordelige vliegtickets op maat

Als student ben je vast op zoek naar voordelige vliegtickets? Via onze partner Information Planet kun je voordelige én flexibele vliegtickets boeken naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Luxe startpakket: ontdek jouw bestemming

Verrijk jouw ervaring in het buitenland door meer van het land te ontdekken. Zowel Australië als Nieuw-Zeeland is uitermate geschikt voor avontuurlijke rondreizigers. Leer een bestemming echt kennen en kom op plekken waar je anders nooit was geweest. Beleef een andere cultuur en groei als persoon. Begin jouw stage in het buitenland met een ontdekkingsreis, een leuke manier om jouw gastland te leren kennen. Of sluit je periode juist af met een mooie reis, voordat je weer met beide voeten op Nederlandse bodem staat. Het luxe startpakket van onze partner Information Planet helpt je je eerste week op weg, waarbij je meteen andere jongeren ontmoet. Je krijgt hulp bij het regelen van een medicare-kaart, SIM-kaart, Tax File Number en een buitenlandse bankrekening. Accommodatie en te gekke activiteiten zijn inbegrepen. Na deze week heb je alle vrijheid om je reis verder in te vullen op jouw manier! 

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken