Studieniveau

Door ons wereldwijde netwerk hebben wij een ruim aanbod aan stagemogelijkheden. Wij leveren stages op maat, afgestemd op jouw opleidingsniveau, wensen en voorkeuren. Voor alle mogelijke studieniveaus kan je bij Stagehuis terecht. 

MBO / Beroepsonderwijs 

We hebben een groot aanbod aan mbo-stages. Een stage is de ideale manier van beroepspraktijkvorming. Tijdens je stage breng je alles wat je op school hebt geleerd in de praktijk. Zo ben jij na je MBO-opleiding helemaal klaar om de (internationale) arbeidsmarkt te betreden! 

HBO / Hoger onderwijs 

Bij Stagehuis heb je ruime keuze uit uitdagende hbo-stages. Tijdens je opleiding word je al zo goed mogelijk voorbereid op je toekomstig werkveld. Het is daarom belangrijk dat je door middel van een stage werkervaring in het bedrijfsleven opdoet. Pas de geleerde kennis, technieken en vaardigheden toe in de realiteit van het bedrijfsleven. Ontwikkel jezelf en doe ook nog eens internationale ervaring buiten de landsgrenzen op! 

WO / Universitair onderwijs

Studenten met een wo-opleiding zijn vaak niet verplicht stage te lopen. Op veel universiteiten studeer je af op basis van een afstudeeropdracht of scriptie. Toch zijn er steeds meer wo-studenten die kiezen voor een stage, tijdens of na het afronden van hun opleiding. Relevante werkervaring staat namelijk ontzettend goed op je cv en je onderscheid je hiermee op de arbeidsmarkt. Veel bedrijven staan te popelen om stagiaires met een universitaire achtergrond in dienst te nemen. Pas jouw theorie toe in de praktijk bij een toonaangevend bedrijf. Ga de uitdaging aan! 

Meewerk- en afstudeerstages 

Afhankelijk van jouw opleidingseisen loop je fulltime mee in de dagelijkse gang van zaken en voer je concrete werkzaamheden uit voor je stagebedrijf. Je spreekt dan over een meewerkstage. Uiteraard is het ook mogelijk om deels mee te lopen op een afdeling, waarbij je daarnaast ruimte krijgt voor het maken van een stage- of afstudeeropdracht. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken