Stage in EngelandAlle stage bestemmingen

Je hoeft niet ver van huis te gaan om een superleuke stage te lopen. Engeland bewijst dat! Engeland speelt al jaren een enorm belangrijke internationale rol en vrijwel iedere multinational heeft een kantoor in Engeland. Londen is hét financiële centrum van Europa, waar enorme kansen liggen om professionele vaardigheden te trainen en nieuwe vaardigheden op te doen. Engelsen zijn erg ondernemende mensen en naast de multinationals is er ook een diverse hoeveelheid aan middelgrote en kleine bedrijven. Deze mix van organisaties betekent voor jou dat er genoeg stagemogelijkheden zijn in jouw studierichting! 

Stagehuis biedt jou een compleet stagepakket aan zodat je goed voorbereid op pad gaat. Binnen dit pakket wordt de passende stage georganiseerd en worden de volgende optionele gratis diensten aangeboden:

•    Assistentie bij het vinden van huisvesting in Engeland
•    Verzekering- en reis informatie
•    Advies over vliegtickets
•    CV check door onze collega's
•    Handige meeneemlijst
•    Maandelijkse nieuwsbrief
•    Persoonlijke helpdesk voor, tijdens en na je stage
•    24-uurs helpdesk bij noodgevallen

 • Bestemming Stage in Engeland

  € 695,-Stagepakket Stage in Engeland

  Stage, huisvesting assistentie, handige reisinformatie en meer!

  Inschrijven

Waarom stage lopen in Engeland via Stagehuis?

Er zijn meerdere redenen te noemen om via ons jouw stage in Engeland te regelen, hier volgen de belangrijkste;

Stagehuis organiseert niet alleen stages in London maar ook in Brighton, Oxford én Cambridge!

Via ons regel je ook jouw duo stage! Wil jij graag met een vriend, vriendin of klasgenoot bij hetzelfde bedrijf stage lopen? Dan is dit mogelijk via Stagehuis! Wij gaan samen met onze collega´s op locatie dan de mogelijkheden tot een duo stage bekijken voor jullie.

Wij organiseren stages op niveau! De stages passen bij jouw studie en het opleidingsniveau dat je volgt, we zorgen ervoor dat er voldoende uitdaging wordt gegeven aan jouw stage in Engeland.

Het Engelse bedrijfsleven staat bekend om zijn professionaliteit en nette communicatie. Wanneer je een half jaar in Engeland verblijft zul je zeker bekend worden met deze beleefde omgangswijze. Daarnaast is een stageperiode in Engeland een goede kans om een mooi Engels accent te krijgen. Een mooie toevoeging aan je CV dus!

Met een overvloed aan musea, winkelcentra, parken maar ook een zeer uitgebreid uitgaansleven is er altijd wel iets boeiends te doen in London. Bijna iedere hoek van de straat heeft iets te bieden. Ga je voor jouw stage liever naar Brighton, dan kun je genieten van het Engelse kustlandschap. Deze stad is door de witte zandstranden een populaire badplaats in Engeland. Ook hier bruist het van de activiteiten en is er altijd wel een feest of evenement om een gezellige avond te beleven.

Om jou als student te stimuleren om internationale ervaring op te doen binnen Europa, kom je als WO, HBO en MBO student in aanmerking voor de Erasmusbeurs (+). Ga jij dus stagelopen in Engeland, dan krijg jij deze vergoeding van de overheid.

Ben jij niet op zoek naar een stage in Engeland maar wel naar huisvesting? Vul dan gerust het accommodatie formulier in, wij zullen je zo snel mogelijk verder helpen!

Wil je meer weten over de bestemming? Lees dan verder op onze bestemmingsinformatiepagina over Engeland.

Waarom stage lopen in Engeland via Stagehuis?

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube

Contactgegevens

Neem contact op

Inschrijven

Schrijf je in en onze teams gaan direct aan de slag met het vinden van een stage!

Vacature zoeken

 • Cynthia Robles Malta

  Ervaringen

  Cynthia Robles Malta

“"Morgen breekt voor mij dan eindelijk het langverwachte avontuur aan."”

Like ons op Facebook

Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken