Werken bij Stagehuis

Stagehuis richt zich op stages in het buitenland en is onderdeel van G.E.T. International B.V. Onze missie is om jongeren een onvergetelijke en leerzame ervaring in het buitenland te geven. Hier zetten we ons al meer dan 10 jaar voor in. Het Stagehuis team is een jong en dynamisch team. We zijn een professioneel, informeel en pro-actief bedrijf. We zijn gevestigd in het mooie Breda, dichtbij het station in de oude snoepjesfabriek De Faam. Vanuit ons kantoor werken we samen met collega’s over de hele wereld.

Stages

Het gehele jaar door bieden wij plek aan voor stagiaires!

Algemeen
Stagehuis heeft een internationaal DNA en sluit als organisatie goed aan bij de onderwijs criteria die in Europa wordt gehanteerd. In ons team in Nederland kun je ook een internationale stage lopen als je uit een ander land komt. Lijkt het jou leuk om tijdens jouw stage onderdeel te zijn van ons team? Neem dan contact met ons op of stuur jouw cv en motivatiebrief naar Linda Hendrikx: info@stagehuis.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk jouw documenten reviewen en de volledige vacature naar je toesturen. Wie weet tot snel!

Specifieke stage richtingen
Volg je een marketing/sales/commerciële/communicatie/grafische opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een internationale werkomgeving? Dan is stage lopen bij Stagehuis vast iets voor jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures binnen ons team. Hou onze website en instagram in de gaten voor toekomstige mogelijkheden!

Open sollicitatie

Heb je interesse in ons bedrijf en zou je graag onderdeel worden van ons team? Stuur dan een open sollicitatie t.a.v. Linda Hendrikx naar: info@stagehuis.nl. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en wie weet pas jij goed bij ons!

Ambassadeursprogramma

Geld verdienen met het delen van ervaring? Dat kan! Wij gaan vaak naar stage markten, beurzen en organiseren onze eigen informatiesessies en events. Ga met ons mee en inspireer nieuwe avonturiers en studenten die naar het buitenland willen. Wil je hier meer over weten? Ontdek ons ambassadeursprogramma.

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.