Werken bij Stagehuis

Stagehuis is een organisatie die zich richt op stages in het buitenland en is onderdeel van G.E.T. International B.V. Onze missie is om jongeren een onvergetelijke en leerzame ervaring in het buitenland te geven. Hier zetten we ons al 10 jaar voor in. Stagehuis bestaat uit een jong en dynamisch team dat op een informele manier met elkaar samenwerkt. Wij zijn gevestigd in Breda, op een centrale locatie naast het station.  


Vacature(s):

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken:

Stages:

Algemeen
Stagehuis is een jonge en flexibele organisatie met een sterk internationaal karakter en een goede aansluiting op onderwijsinstellingen in Europa. Lijkt het jou leuk om tijdens jouw stage onderdeel te zijn van ons team, neem dan gerust contact met ons op of stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@stagehuis.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk jouw documenten reviewen en de volledige vacature naar je toesturen. Wie weet tot snel!

Specifieke stagerichtingen
Volg je een marketing/sales/commerciële/communicatie/grafische opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een internationale werkomgeving? Dan is stage lopen bij Stagehuis wellicht iets voor jou!

Per augustus/september 2017 zijn we op zoek naar:

Ambassadeursprogramma
Herinner jij je nog jouw stage in het buitenland? Een te gekke ervaring die je nooit meer zal vergeten en raad jij dit anderen ook aan om te doen? Ben je tevreden over Stagehuis en lijkt het je tof om studenten die naar het buitenland willen gaan te helpen en adviseren? Dan is het ambassadeursprogramma iets voor jou! Neem contact met ons op en deel jouw ervaring! Hoe gaaf is het dat je anderen met jouw ervaring helpt naar het buitenland?

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube

Contactgegevens

Neem contact op

Inschrijven

Schrijf je in en onze teams gaan direct aan de slag met het vinden van een stage!

Vacature zoeken

  • Tim de Coninck Nieuw-Zeeland

    Ervaringen

    Tim de Coninck Nieuw-Zeeland

“"Auckland is een mooie, fijne stad. Iedereen hier is erg 'laidback :)"”

Like ons op Facebook

Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken