Over ons

Specialist in buitenlandse stages

Stagehuis is dé specialist in buitenlandse meewerk- en afstudeerstages in het buitenland. Met ons organisatietalent en onze passie voor reizen en educatie regelen we een uitdagende stage op locatie. Sinds 2006 zetten we ons in om voor iedereen een internationale stage mogelijk te maken.Door de jaren heen hebben we een breed bedrijven netwerk opgebouwd. We werken met collega's op locatie en plaatsen je bij erkende bedrijven. Voor alle studierichtingen hebben we goede stagemogelijkheden. We werken op maat en op basis van jouw opleidingseisen zoeken we een stage die bij jou past. Naast het regelen van een stage helpen wij je ook bij het regelen van accommodatie, verzekeringen, visumaanvraag, kwalitatieve taalcursussen en startpakketten met flexibele en voordelige vliegtickets.

Ons team

We zijn een professioneel en ervaren team met een grote passie voor educatieve reizen. Door stage, werk, reizen en cursussen in het buitenland hebben we een brede ervaring opgedaan en weten we als geen ander wat er op je afkomt als je kiest voor een buitenlandse stage. Door onze ervaring en goede internationale contacten garanderen wij een uitdagende stage op jouw niveau bij een erkend en professioneel bedrijf. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom organiseren we consults bij ons op kantoor waardoor jij en je ouders/verzorgers/partner langs kunnen komen voor een persoonlijk gesprek.

Engelstalige stages

Op onze bestemmingen bieden we Engelstalige stages aan. Ook in niet Engelstalige landen zul je in een internationaal bedrijf komen te werken waar de voertaal Engels is.

 

 

 

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.