Agenda

Persoonlijke informatiesessies
Stagehuis vertelt jou graag alles over stagelopen buiten onze landsgrenzen. En hoe kunnen we dit beter doen dan face-to-face? In een persoonlijk gesprek, een "round the table" sessie of een beknopte presentatie vertellen wij wat we voor jou kunnen betekenen. Maar nog belangrijker: jij kunt al jou vragen stellen! Wij stemmen onze informatie af op wat jij wilt horen. Wil je graag stagelopen in Australië? Wil je juist binnen Europa stagelopen of twijfel je tussen twee bestemmingen? Geef het aan bij je aanmelding zodat wij alvast weten waar je interesse ligt. We organiseren met veel plezier onze informatiesessies. Hou onze agenda in de gaten en meld je aan!

Persoonlijk consult
Je kunt altijd bij ons langskomen. En dat is fijn, want zo kun je samen met ons bepalen wat voor stage het beste bij jou past en waar je stage kunt lopen. Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen. We hebben door de jaren heen een flinke portie buitenlandervaring opgebouwd door zelf stage(s) te lopen in het buitenland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je adviseren.

Gastcolleges en hoorcolleges
Stagehuis geeft graag gastcolleges op scholen, hogescholen en universiteiten. Om iedereen kennis te laten maken met onze branche kun je altijd contact met ons opnemen!

Beurzen op scholen en universiteiten
Naast onze eigen informatiedagen zie je ons regelmatig op scholen, universiteiten of beurzen. Hou ons schema in de gaten en ontmoet ons bij jou op school! 

Organiseert jouw opleiding een internationale dag en wil je ons hier bij uitnodigen? Graag! Stel ons op de hoogte via info@stagehuis.nl.

 • WilWeg Markt

  15-10-2019WilWeg Markt

  Voor iedereen die geïnteresseerd is in een studie of stage in het buitenland, is de WilWeg Markt de ideale beurs om te bezoeken! Naast verschillende organisaties zullen er ook studenten met een buitenlandervaring aanwezig zijn die jou hierover alles kunnen vertellen. Uiteraard zullen ook wij hier bij aanwezig zijn om jou over de mogelijkheden van een stage in het buitenland te vertellen en vragen die je hierover hebt te beantwoorden. 

  De WilWeg Markt wordt gehouden op de Haage Hogeschool aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag.
  Inschrijven kan via deze link!
   

 • Xperience Abroad Fair | Breda

  12-12-2019Xperience Abroad Fair | Breda

  Wil jij alle mogelijkheden in het buitenland ervaren? Kom naar de Xperience Abroad Fair om inspiratie op te doen en antwoord te krijgen op al je vragen.

  Zoek je een geschikte stage of wil je een taarcursus volgen? Op donderdag 12 december 2019 krijg je alle informatie op dit gebied.

   

  Ontmoet ons en vele andere buitenlandse deelnemers. Bekijk voor meer informatie de website van Xperience Abroad. Schrijf je gratis in.

Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Repeater Deal

Agenda

 • 15-10-2019 WilWeg Markt
 • 12-12-2019 Xperience Abroad Fair | Breda