Ons blog

In ons blog vertellen we je uiteenlopende verhalen en geven we je handige tips voor jouw buitenlandavontuur. Benieuwd wat China te bieden heeft? Hoe het is om op Malta stage te lopen? Wij, maar ook onze studenten, schrijven er graag over. Laat je inspireren door onze blogs, verhalen, tips en laatste nieuwsitems.

Wil je graag jouw ervaring met ons delen of je blog inzetten om anderen te inspireren? Laat het ons weten via info@stagehuis.nl. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar wat jij te vertellen hebt! 

 • Op zoek naar een accomodatie?

  03-09-2019Op zoek naar een accomodatie?

  Een goede accommodatie is een van de belangrijkste punten voor een prettig verblijf. Heb je je stage al geregeld? Zelfs dan kun je bij Stagehuis terecht voor accommodaties in China, Engeland, Australië, Ierland en Malta!

  Lees meer
 • Jouw stage in Engeland!

  07-08-2019Jouw stage in Engeland!

  Wil je graag voor je stage naar het buitenland, maar twijfel je nog over de bestemming? In deze blog zullen we je meer vertellen over een stage in Engeland!

  Lees meer
 • Je CV als begin van jouw stage

  10-04-2019Je CV als begin van jouw stage

  Bijna elke student moet tegenwoordig op stage. Misschien heb jij al een mooi bedrijf op het oog waar je wilt gaan stagelopen. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze jou aannemen?

  Lees meer
 • Huisvesting in het buitenland

  22-10-2018Huisvesting in het buitenland

  Ga jij jouw stage in het buitenland doen? Dan zul je ook tijdelijk moeten verhuizen voor jouw nieuwe avontuur. Gelukkig kan jij jouw accommodatie via ons regelen!

  Lees meer
 • Stages voor MBO-studenten

  17-10-2018Stages voor MBO-studenten

  Veel MBO-sudenten vragen of het mogelijk is om een stage in het buitenland te doen, maar natuurlijk helpen wij jou graag verder! Om de eerste dringende vragen te beantwoorden hebben wij dit bericht geschreven.

  Lees meer
 • Welk stageland past bij mij?

  16-10-2018Welk stageland past bij mij?

  Een kwalitatief goede stage kunnen wij op al onze locaties voor jou vinden, maar waar wil jíj heen? Als je dat nog niet weet, lees vooral dit blogbericht!

  Lees meer
 • Culinair Nieuw-Zeeland

  12-10-2018Culinair Nieuw-Zeeland

  Als je aan Nieuw-Zeeland denkt, komt er dan ook meteen een typisch Nieuw-Zeelands gerecht in je op? Nee? Dat terwijl er zo veel lekkere, echt Nieuw-Zeelandse producten bestaan die je tijdens je stage

  Lees meer
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken