Taalcursus in het buitenland

Combineer jouw stage in het buitenland met taalcursus!

Wist je dat je jouw stage kunt combineren met een taalcursus op locatie? Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage! Ben je niet helemaal zeker van je Engelse taalvaardigheid? Spijker jouw Engelse taalvaardigheden dan binnen no-time bij op een van de taalscholen op jouw stagebestemming. Vertrek eerder naar jouw stagebestemming, settel in je nieuwe woonplaats en maak de Engelse taal je eigen voordat je start met je stage.

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels op jouw stagebestemming en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier

     

     

  

TIP: Ga je naar Canada of China? Volg dan ook een cursus Frans of Mandarijn en dompel je helemaal onder in je nieuwe omgeving!

Periode van taalcursus 

Kies zelf of je voorafgaand aan je stage of tijdens je stage de taallessen wil volgen. Wanneer je een taalcursus volgt voordat je aan je stage begint, heb je vaak de middagen vrij om alvast je nieuwe woonplaats te verkennen. Wanneer je de taallessen combineert met jouw stage kies je er bijvoorbeeld voor om elke avonden in de week een cursus te volgen. 

Diverse taalcursussen

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen in het buitenland aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken