Ambassadeursprogramma

Jouw stage in het buitenland herinner jij je vast nog als de dag van gisteren! Heb jij een te gekke ervaring gehad en raad inspireer jij graag anderen om de stap naar het buitenland ook te zetten? Vertel jouw verhaal en word ambassadeur van Stagehuis. 

Jij weet als geen ander hoe een stage in het buitenland in de praktijk gaat. Je kent ook alle ins & outs van jouw stage bestemming en welke plekken je gezien moet hebben voordat je terug naar huis gaat. Misschien heb je wel leuke locals ontmoet of ken je nog andere studenten die er stage lopen? Wat kwam er op jou af toen je aan je stage avontuur begon? Hoe heb jij jouw stageperiode ervaren? Help nieuwe studenten die naar het buitenland gaan met jouw ervaring en netwerk.

Hoe werkt dit?

Stuur jouw ervaringsverhaal naar ons via info@stagehuis.nl. Leuke foto’s mogen er altijd bij! 

Maak kans op een toffe SUIT SUIT reiskoffer!

Omdat wij het heel leuk vinden dat je jouw verhaal met ons deelt, geven wij naast onze dank en waardering een SUIT SUIT koffer weg onder onze nieuwe ambassadeurs! 

Bijbaantje na je stage

Geld verdienen met het delen van jouw stage ervaring? Dat kan! Wij gaan vaak naar stage markten, beurzen en organiseren onze eigen informatiesessies en events. Ga met ons mee en inspireer nieuwe avonturiers en studenten die naar het buitenland willen. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Onze ambassadeur aan het woord:

“Tijdens mijn eigen buitenlandstages stond mijn persoonlijke ontwikkeling voorop. Wat heb ik veel geleerd! Een onbekende omgeving, nieuwe mensen, een andere (werk)cultuur en een andere taal. Dit vroeg om veel lef, empathie, aanpassings- en inlevingsvermogen.
 
Ik heb tijdens mijn stages in het buitenland mensen ontmoet die mijn leven hebben verrijkt. Nieuwe vrienden gemaakt waarmee ik samen heb gewerkt, gereisd, gelachen en geleefd. Verbaasd was ik over hoe gastvrij mensen kunnen zijn en hoe ik heb mogen leren van deze vrienden. Bij de stagebedrijven waar ik heb gewerkt heb ik elke keer een ontzettend mooi onderzoek mogen doen en een mooi eindproduct neer kunnen zetten. Daarnaast heb ik natuurlijk prachtige landen mogen ontdekken en leren kennen.
 
Ik heb geleerd dat alles mogelijk is  tijdens een stage in het buitenland. Je creëert je eigen ervaring!”

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken