Taalreizen

Alle buitenlandse stages die Stagehuis organiseert zijn Engelstalig. Afhankelijk van het land waarin je stage gaat lopen en de functie die je daar uit zult voeren, is het noodzakelijk om basiskennis of zelfs uitgebreide kennis van de Engelse taal te hebben. Om deze reden helpt Stagehuis jou naast het vinden van de stage ook graag bij het kiezen van een passende taalcursus op locatie!

Stagehuis werkt samen met veel erkende taalscholen in het buitenland. Hier kun je jouw spreekvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid, leesvaardigheid en je woordenschat trainen. Een taalcursus kun je vaak volgen op basisniveau of op zakelijk niveau. Je kunt zelf kiezen hoe lang je een cursus wilt volgen en of je deze voor of tijdens jouw stage in het buitenland wilt volgen. Nadat je de cursus succesvol hebt afgesloten, krijg je een certificaat als bewijs van deze gevolgde cursus. Een leuke bijkomstigheid is dat je vaak ook studiepunten kunt krijgen voor het volgen van een taalcursus! Overleg met je school/opleiding of dit ook voor jouw opleiding geldt.

Het volgen van een taalcursus is een leuke en leerzame besteding van je vrije tijd. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat jij de Engelse taal goed beheerst wanneer je het maximale uit jouw buitenlandse stage wilt halen! Voor sommige stages is het zelfs zo dat je een bepaald niveau Engels moet hebben wanneer je een stageplek wilt bemachtigen. Met een taalcursus op een locatie waar iedereen Engels spreekt zit je binnen no time op het gewenste niveau.

Naast een taalcursus Engels is het bovendien mogelijk een taalcursus Chinees te volgen in China, waar stagehuis ook verschillende stages aanbiedt. Ondanks dat de voertaal bij de bedrijven die Stagehuis aanbiedt Engels is, is een cursus Chinees zeker aan te raden om je verstaanbaar te kunnen maken in het dagelijks leven.


Heel veel talen op heel veel locaties!

Wil jij een taalcursus in het buitenland gaan volgen, maar ga je liever naar een andere bestemming dan waar je stage gaat lopen? Of leer je liever een andere taal dan Engels? Met onze partner Study Globe leer je Engels in New York, Portugees in Brazilië of zelfs Frans in Canada! Study Globe biedt taalcursussen aan op tientallen bestemmingen. Jouw droombestemming staat er vast tussen! Voor meer informatie over alle bestemmingen van Study Globe ga je naar www.study-globe.com. Natuurlijk kun je met jouw vragen ook contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder! 

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Repeater Deal

Kortingsactie stage in China

Agenda

  • 14-06-2018 Stagemarkt UPvA Amsterdam