Taalcursussen Malta

Wist je dat je jouw stage in Malta kunt combineren met een taalcursus? Wanneer je een Engelse taalcursus volgt in Malta, ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage! 

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels op Malta en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier.

Volg jouw taalcursus op Malta

Spijker jouw Engelse taalvaardigheden binnen no-time bij op een van de taalscholen in Malta. Vooraf maak je eerst een taaltest, zodat jouw huidige taalniveau bepaald kan worden. Vervolgens wordt je in een klas geplaatst op het juiste niveau. Samen met medestudenten wordt je in één of meerdere weken klaargestoomd om het Engels foutloos te kunnen spreken. 

Diverse taalcursussen

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen op Malta aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.