Maatschappelijke stages in het buitenland

Zit jij op het (tweetalig) middelbaar onderwijs en wil jij ervaren hoe het bedrijfsleven er in het buitenland uitziet? Schrijf je dan nu in voor een maatschappelijke stage!  Zo krijg jij de unieke kans om mee te lopen in een internationaal bedrijf.Malta - € 395,- Schrijf je hier in!
 

Malta is een mooi, veilig en klein eiland in de Mediterraanse Zee. Met Engels als voertaal is dit de ideale locatie voor jouw maatschappelijke stage. De zomer duurt 7 maanden op Malta, je eet er de lekkerste gerechten en de oude koloniale gebouwen nemen je terug naar vroegere tijden. Malta kent geen enorm grote steden. De stadjes en dorpen zijn relatief klein, waardoor je jouw nieuwe omgeving snel leert kennen. Je loopt bijvoorbeeld stage in de badplaatsen Sliema of St. Julian’s. St. Julian’s is een klein charmant vissersdorp, gelegen aan de kust ten noorden van Valletta. In Sliema vind je veel winkels en wandel je langs de prachtige kust. In de hoofdstad Valletta vind je veel restaurants, winkelketens en een prachtige boulevard.Engeland - € 495,- Schrijf je hier in!
 

Londen, de wereldstad die iedereen een keer bezocht moet hebben. Met meer dan 100 verschillende nationaliteiten is Londen een prachtige smeltkroes van culturen en de juiste plek om jouw Engels te verbeteren. In tegenstelling tot het idyllische Malta is Londen een metropool welke jij aan moet kunnen. Je zult hier snel leren zelfstandig te zijn en een stage hier zal voor jou één groot avontuur worden! Naast jouw stage heb je de tijd om meer te ontdekken van de Londense geschiedenis en cultuur. Pak de “Hop-on-Hop-off bus” en breng een bezoek aan het bekende Buckingham Palace, de Tower Bridge en de Big Ben, maak een ritje in de Londen Eye of ga winkelen op het bekende Piccadilly Circus!

Hoe ziet jouw maatschappelijke stage eruit?  

Een maatschappelijke stage duurt minimaal een week, vindt plaats in een internationale omgeving en is altijd Engelstalig. Je kunt bij ons stage lopen in Engeland of op Malta. Wij regelen voor jou een stage op maat, geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Je komt bijvoorbeeld terecht bij een internationale taalschool, waar je het team ondermeer versterkt bij de welkomstmeetings, je meewerkt aan de social media kanalen en assisteert bij stadswandelingen en tours. Werk je graag met computers? Dan past een IT-stage perfect bij jou. Ook bij lokale bedrijven kun je aan de slag gaan. Denk dan aan werken bij een  duikschool, kinderopvang of in een 3 of 4 sterrenhotel. Waar liggen jouw interesses?

Daarnaast helpen wij je met huisvesting, het schrijven van een motivatiebrief en cv in het Engels en overige zaken, zoals verzekeringen en reisinformatie.

Erkende bedrijven

We plaatsen je bij professionele en erkende bedrijven. De bedrijven hebben ervaring met het begeleiden van korte stagetrajecten en laten je zo veel mogelijk zien. Je werkt mee in een team of pakt zelfstandig dingen op. Na jouw stageperiode heb je veel geleerd. Je hebt een kijkje gehad in jouw interessegebied, hebt je Engels verbeterd en je bent een internationale ervaring rijker!

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Kom samen met je ouders langs bij ons op kantoor om te kijken wat wij voor jouw maatschappelijke stage kunnen betekenen. We regelen stages op maat aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren en bespreken graag jouw plannen om er samen een onvergetelijke ervaring van te maken!

Team op locatie

We hebben collega’s op locatie die je tijdens je stage begeleiden.  Als je aankomt op de luchthaven word je opgehaald en word je naar je accommodatie gebracht. Onze collega’s staan altijd voor je klaar en bij vragen of problemen kun je altijd bij ze terecht.

Huisvesting

Je verblijft tijdens je stage bij een gastgezin. Dit is een ontzettend leuke ervaring. Je leert een andere cultuur en tradities kennen. Het gastgezin wordt natuurlijk zorgvuldig uitgekozen. Ben je allergisch voor huisdieren of wil je graag met een medeleerling in een gastgezin verblijven? Laat het ons weten! We houden rekening met jouw voorkeuren en wensen. In Malta kan er in overleg soms ook gekozen worden om, met het juiste toezicht, te verblijven in een Residence.

Ben je enthousiast en wil je dolgraag meer weten? Neem contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken