Maatschappelijke stages in het buitenland

Zit jij op het middelbaar onderwijs? En wil jij ervaren hoe het bedrijfsleven er in het buitenland uitziet? Schrijf je dan in voor een maatschappelijke stage op Malta. Zo krijg jij de unieke kans om mee te lopen in een internationaal bedrijf. Zo’n snuffelstage duurt minimaal een week en is altijd Engelstalig.

Ervaar het internationale bedrijfsleven 

Veel jongeren hebben de droom om in het buitenland stage te lopen. Je doet waardevolle internationale werkervaring op, investeert in je toekomst en verbetert je talenkennis. Wij zetten ons al meer dan 10 jaar in om deze droom werkelijkheid te maken. Met een maatschappelijke stage in het buitenland loop je mee in een internationaal bedrijf en krijg je de unieke kans om te ervaren hoe het bedrijfsleven in het buitenland is.

Een maatschappelijke stage duurt minimaal een week, vindt plaats in een internationale omgeving en is altijd Engelstalig. Wij regelen voor jou een stage op maat, geheel afgestemd op jouw opleidingseisen en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast helpen je met huisvesting, het schrijven van een motivatiebrief en cv in het Engels en overige zaken, zoals verzekeringen en reisinformatie.

Hoe ziet jouw maatschappelijke stage eruit?

Laat ons weten welke bedrijven je interessant vindt, wat voor werkzaamheden jou aanspreken en wat je wilt leren tijdens je stage. Dan gaan wij op zoek naar jouw droomstage! Je komt bijvoorbeeld terecht bij een internationale taalschool, waar je het team versterkt bij de welkomstmeetings, je meewerkt aan de social media kanalen, welkomstpakketten samenstelt en assisteert bij stadswandelingen en tours. Werk je graag met computers en wil je meer leren over programmeren of applicaties maken? Dan past een IT-stage perfect bij jou. Ook bij lokale bedrijven kun je aan de slag gaan. Denk dan aan werken bij de bakker, duikschool, kinderopvang of in een 3 of 4 sterrenhotel. Binnen de hotelbranche help je bijvoorbeeld mee met het uitserveren van gerechten, zet je buffetten klaar, help je bij het ontvangen van de gasten en ondersteun je het animatieteam. Waar liggen jouw interesses?

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Kom langs bij ons op kantoor samen met je ouders om te kijken wat wij voor jouw maatschappelijke stage kunnen betekenen. We regelen stages op maat aan de hand van jouw opleidingseisen en persoonlijke voorkeuren.

Team op locatie

We hebben collega’s op locatie die je tijdens je stage begeleiden. Als je aankomt op de luchthaven haalt ons team je op en brengen je naar je accommodatie. Op je eerste stagedag organiseren we een welkomstmeeting. Je ontmoet andere leerlingen en krijgt een overzicht van de activiteiten die er die week op het programma staan. Je hoeft je op Malta in ieder geval niet te vervelen, want we zorgen dat je iedere dag iets leuks op het programma hebt staan. Ga op dinsdag mee op een tour door Valletta en ga naar het Spaans/Nederlands feest op vrijdagavond. Onze collega’s staan altijd voor je klaar. Ook bij vragen of problemen kun je bij ze terecht.

Huisvesting

Je verblijft tijdens je stage bij een gastgezin. Dit is een ontzettend leuke ervaring. Je leert een andere cultuur en tradities kennen. Het gastgezin wordt zorgvuldig uitgekozen. Ben je allergisch voor huisdieren of wil je graag met een medeleerling in een gastgezin verblijven? Laat het ons weten. We houden rekening met jouw voorkeuren en wensen.

Erkende bedrijven

We plaatsen je bij professionele en erkende bedrijven. De bedrijven hebben ervaring met het begeleiden van korte stagetrajecten en laten je zo veel mogelijk zien. Je werkt mee in een team of pakt zelfstandig wat dingen op. Na jouw stageperiode heb je veel geleerd. Je hebt een kijkje gehad in jouw interessegebied, hebt je Engels verbetert en je bent een internationale ervaring rijker!

Ontdek Malta

Malta is een mooi en klein eiland in de Mediterraanse Zee. Met Engels als voertaal is dit de ideale locatie voor jouw maatschappelijke stage. De zomer duurt 7 maanden op Malta, je eet er de lekkerste gerechten en de oude koloniale gebouwen nemen je terug naar vroegere tijden. Malta kent geen enorm grote steden. De stadjes en dorpen zijn relatief klein, waardoor je jouw nieuwe omgeving snel leert kennen. Je loopt bijvoorbeeld stage in badplaatsen Sliema of St. Julian’s. St. Julian’s is een klein charmant vissersdorp, gelegen aan de kust ten noorden van Valletta. In Sliema vind je veel winkels en wandel je langs de prachtige kust. In de hoofdstad Valletta vind je veel restaurants, winkelketens en een prachtige boulevard. Op Malta kun je veilig wonen en naar je stageplek. Onze collega’s op locatie nemen je na je stage mee op georganiseerde tripjes naar leuke spots, naar het strand of ‘s avonds ga je met een groepje uit eten. We zorgen ervoor dat je een super tijd hebt op Malta en het uiterste uit jouw stage haalt!

Ben je enthousiast en wil je dolgraag meer weten? Neem contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier.

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Repeater Deal

Kortingsactie stage in China

Agenda

  • 14-06-2018 Stagemarkt UPvA Amsterdam