Visa Canada

Als je wilt gaan stage lopen in Canada, heb je een ‘Working Holiday’ visum nodig. Per jaar wordt er een beperkt aantal visa beschikbaar gesteld door de Canadese overheid. Dit gebeurt aan het begin van elk jaar. 

Kosten visum Canada

De kosten bedragen rond de € 100 en het visum is een jaar geldig. Voor het aanvragen van een visum heb je een geldig paspoort nodig. Je paspoort moet 3 maanden na verloop van het visum nog steeds geldig zijn. 

Visumaanvraag Canada

Alsvorens wij de stagezoektocht voor jou kunnen te gaan starten, is het van belang dat jij eerst beschikt over een visum. Deze dien je dan ook eerst aan te vragen via onderstaande link. Wij adviseren om dit op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur te doen, zodat je voor eventuele vragen direct bij ons terecht kan. 

Vraag jouw Working Holiday Visum aan

Vul nauwkeurig je gegevens in en volg de stappen in het proces. Let erop dat je het juiste e-mailadres invult, want je visum wordt per mail toegestuurd. Heb je niks ontvangen? Check dan ook even je ongewenste postvak. 

eTA Canada

Behalve een visum heb je ook een eTA Canada nodig. Het eTA is een reistoestemming, zonder eTA wordt je niet aan boord gelaten van je vlucht naar Canada. Normaal gesproken moeten alle reizigers dus voor vertrek een eTA aanvragen. Maar let op: sinds 2015 ontvang je bij een Working Holiday visum (strikt genomen geen visum maar een werkvergunning) automatisch ook een eTA. Heb je dat je ‘Working Holiday’ vergunning binnen? Dan hoef je dus niet zelf nog voor een eTA te zorgen. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken