Visa Australië

Als je wilt gaan stage lopen in Australië, heb je een visum nodig. Er zijn diverse visa die je kunt aanvragen, maar wij werken alleen met het ‘Working Holiday’ visum (417). Met dit visum mag je 6 maanden voor dezelfde werkgever werken en eventueel van werkgever wisselen. Je mag op dit visum ook een bijbaantje hebben, zodat je lekker nog wat kunt bij sparen! 

Kosten visum Australië

De kosten voor het 417 visum zijn vanaf € 320 en het visum is een jaar geldig. Voor het aanvragen van een visum heb je een geldig paspoort nodig. Je paspoort moet 6 maanden na verloop van het visum nog steeds geldig zijn. 

Visumaanvraag Australië

Zodra jouw stage geregeld is kun je het visum aanvragen via onderstaande link. Wij adviseren om dit op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur te doen, zodat je voor eventuele vragen direct bij ons terecht kan. 

Vraag jouw Working Holiday Visum aan

Toeristenvisum Australië 

Een vereiste van het Working Holiday is dat je tussen 18 en 30 jaar oud bent. Ben je jonger of ouder? Dan moet je een ander visum uitkiezen. Het eenvoudigste (en goedkoopste) visum voor Australië is het eVisitor visum. Die kan je zelf online aanvragen en wordt meestal binnen een dag al toegekend. Let op: hiermee is het niet mogelijk om een stage te lopen. Je mag dan alleen naar Australië voor een vakantie. 

Vul nauwkeurig je gegevens in en volg de stappen in het proces. Let erop dat je het juiste e-mailadres invult, want je visum wordt per mail toegestuurd. Heb je niks ontvangen? Check dan ook even je ongewenste postvak.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken