Taalcursussen Nieuw-Zeeland

Twijfel je aan je Engelse taalvaardigheden? No worries! Je kunt je stage in Nieuw-Zeeland gemakkelijk combineren met een taalcursus. Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage! 

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier.

Volg jouw taalcursus in Nieuw-Zeeland

Wen alvast aan je nieuwe omgeving, terwijl je ondertussen je Engels bijspijkert op een van de taalscholen in Nieuw-Zeeland. De taallessen worden in de ochtend gegeven, zodat jij ‘s middags alle vrijheid hebt om je omgeving te ontdekken. Vooraf maak je eerst een taaltest, zodat jouw huidige taalniveau bepaald kan worden. Vervolgens wordt je in een klas geplaatst op het juiste niveau. Samen met medestudenten wordt je in één of meerdere weken klaargestoomd om het Engels foutloos te kunnen spreken. 

Diverse taalcursussen

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Intensief Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen in Nieuw-Zeeland aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken