Taalcursussen Ierland

Wil jij een optimale stage ervaring opdoen in Ierland? Combineer je stage dan met een taalcursus op locatie. Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage!

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels in Ierland en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier.

Volg jouw taalcursus in Ierland

Vertrek eerder naar Dublin om deze bruisende en vooral gezellige stad te ontdekken en het echte Ierse gevoel te pakken te krijgen, voordat je stage begint. Volg ‘s ochtends Engelse lessen en verkend ‘s middags de hoofdstad van Ierland. Vooraf maak je eerst een taaltest, zodat jouw huidige taalniveau bepaald kan worden. Vervolgens wordt je in een klas geplaatst op het juiste niveau. Samen met medestudenten wordt je in één of meerdere weken klaargestoomd om het Engels foutloos te kunnen spreken. 

Diverse taalcursussen

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Intensief Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. Wanneer je simpelweg je Engels wilt verbeteren is de cursus Standaard Engels prima, maar als je een certificaat wilt behalen om je cv uit te breiden kun je voor een Examencursus Engels kiezen!

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen in Ierland aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 12-12-2019 Xperience Abroad Fair | Breda