Taalcursussen Engeland

Twijfel je aan je Engelse taalvaardigheden? Dat is geen reden om niet voor een buitenlandse stage te kiezen. Je kunt je stage in Engeland gemakkelijk combineren met een taalcursus. Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage!.

Volg jouw taalcursus Engels in Engeland

De Engelse taal leer je natuurlijk nergens beter dan in Engeland. Spijker jouw Engelse taalvaardigheden binnen no-time bij op een van de taalscholen in Engeland. Wanneer je een taalcursus volgt voordat je aan je stage begint, heb je vaak de middagen vrij om alvast je nieuwe woonplaats te verkennen. Wanneer je de taallessen combineert met jouw stage kies je er bijvoorbeeld voor om elke avonden in de week een cursus te volgen. Zo zet je gemakkelijk de stap naar het vloeiend spreken van de Engelse taal en maak je ook meteen nieuwe vrienden! 

Diverse taalcursussen

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Intensief Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. Vooraf maak je eerst een taaltest, zodat jouw huidige taalniveau bepaald kan worden. Vervolgens wordt je in een klas geplaatst op het juiste niveau. Samen met medestudenten wordt je in één of meerdere weken klaargestoomd om het Engels foutloos te kunnen spreken. 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen in Engeland aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken