Taalcursussen China

Ben je nog niet zeker van je Engelse taalniveau? Of wil je graag een woordje Mandarijn leren? Dat is mogelijk. Je kunt je stage in China gemakkelijk combineren met een taalcursus. Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage! Of kun je gemakkelijk je boodschappen doen doordat je een basiskennis hebt van de Chinese taal! 

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels in China en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier.

Volg jouw taalcursus Engels in China

Spijker jouw Engelse talenkennis binnen no-time bij op een van de taalscholen in China. Wanneer je een taalcursus volgt voordat je aan je stage begint, kun je in één of meerdere weken vloeiend Engels spreken.

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Intensief Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. 

Volg jouw taalcursus Mandarijn in China

Wij raden iedere student aan om voorafgaand aan je stage een (korte) taalcursus Mandarijn in China te volgen. Heb je daar geen tijd voor? Dan kun je natuurlijk de taalcursus ook volgen tijdens je stage. Stem dit dan af samen met je stagebedrijf. Het volgen van een Chinese taalcursus laat zien dat je geïnteresseerd bent in de tradities en cultuur die gepaard gaan met het leren van de taal. Hiermee scoor je alleen maar punten bij jouw stagebedrijf! 

Mandarijn is een opkomende handelstaal en het staat ontzettend goed op jouw cv. Daarnaast wordt bij het aanvragen van een visum vaak vereist dat je een taalcursus Mandarijn doet. Het helpt je tijdens je stage met alledaagse zaken zoals boodschappen doen, de weg vragen en mensen aanspreken. Dompel je onder in de  cultuur en haal het maximale uit jouw stage in China! 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen Engels en Mandarijn aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken