Taalcursussen Canada

Ben je nog niet zeker van je Engelse taalniveau? Of wil je je graag verstaanbaar maken in het franstalige gedeelte van Canada? Dat is mogelijk. Je kunt je stage in Canada gemakkelijk combineren met een taalcursus. Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst tijdens jouw stage! Of kun je gemakkelijk je boodschappen doen doordat je je kunt redden in de Franse taal! 

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels in Canada en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier.

Volg jouw taalcursus Engels in Canada

Spijker jouw Engelse taalvaardigheden binnen no-time bij op een taalschool op een van de taalscholen in Canada. Wanneer je een taalcursus volgt voordat je aan je stage begint, kun je in één of meerdere weken vloeiend Engels spreken.

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Intensief Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. 

Volg jouw taalcursus Frans in Canada

Ondanks dat je niet direct Frans nodig hebt voor je stage, is het wel mogelijk om een Franse taalcursus te volgen in bijvoorbeeld Montreal. Een extra taal leren is hartstikke leuk en goed te combineren met een stage. Daarnaast staat het ontzettend goed op jouw cv. Heel handig als jij je straks gewoon in het Frans verstaanbaar kunt maken met alledaagse zaken zoals boodschappen doen, de weg vragen en mensen aanspreken. Dompel je onder in de cultuur en haal het maximale uit jouw stage in Canada! 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen Engels en Frans in Canada aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken