Taalcursussen Amerika

Wil je in Amerika stage lopen maar weet je niet zeker of je Engels goed genoeg is? Stop met twijfelen, want je kunt je Engels binnen no-time verbeteren door middel van een taalcursus. Combineer jouw stage in Amerika gemakkelijk met een taalcursus. Zo ben jij er zeker van dat je het Engels op voldoende niveau beheerst!  

Exclusieve stage/taalcursus combi actie

Maak een flitsende start op je stage met een 6+ weken taalcursus Engels in Amerika en ontvang EUR 100 KORTING op jouw stagepakket! Vermeld de kortingscode TAALCURSUS op je inschrijfformulier om te profiteren van deze exclusieve deal. Wil je weten wat er voor jouw stageperiode mogelijk is? Neem gerust even contact met ons op. Bekijk de actievoorwaarden van deze taalcursus deal hier.

Volg jouw taalcursus in Amerika

Leer de Engelse taal op een van de taalscholen in Amerika. Wanneer je een taalcursus volgt voordat je aan je stage begint, heb je vaak de middagen vrij om alvast je nieuwe woonplaats te verkennen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een taalcursus te volgen als je al met je stage bezig bent. Volg in de ochtend of avond taallessen en ga in de middag aan het werk op je stagebedrijf. Zo zet je gemakkelijk de stap naar het vloeiend spreken van de Engelse taal en maak je ook meteen nieuwe vrienden! 

Diverse taalcursusssen

Er zijn verschillende taalcursussen te volgen, zoals Standaard Engels, Intensief Engels, Zakelijk Engels of een Examencursus Engels voor bijvoorbeeld een Cambridge examen of IELTS toets. Je kunt zelf bepalen hoe intensief jij je cursus Engels maakt. Vooraf maak je eerst een taaltest, zodat jouw huidige taalniveau bepaald kan worden. Vervolgens wordt je in een klas geplaatst op het juiste niveau. 

In samenwerking met onze partner Information Planet bieden wij taalcursussen in Amerika aan. Voor alle opties en mogelijkheden kun je kijken op www.informationplanet.nl. Natuurlijk kun je jouw taalcursus ook gewoon via Stagehuis regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken