Accommodatie Nieuw-Zeeland

Je stage is geregeld, maar waar ga je wonen in Nieuw-Zeeland? Een goede accommodatie is één van de belangrijkste punten voor een plezierig verblijf. Om je thuis te laten voelen in Nieuw-Zeeland helpt ons team graag bij het regelen van een prettige woonruimte.  

Assistentie van Stagehuis

In Nieuw-Zeeland bieden wij, in samenwerking met onze partner, een studentenverblijf aan. Dit geldt alleen voor de locaties Wellington en Auckland. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden.

Studentenverblijf in Nieuw-Zeeland

Je verblijft hier samen met andere internationale studenten. Ben je op je privacy gesteld? Dan is een privé kamer mogelijk. De meeste studenten kiezen voor een gedeelde kamer, omdat dit een goedkoper alternatief is. Maak meteen nieuwe vrienden en leer meer over de cultuur van je nieuwe huisgenoten. 

Accommodatie in Nieuw-Zeeland boeken

Wil jij graag in een studentenverblijf wonen in Nieuw-Zeeland? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Bij ‘comments’ kun je aangeven of je graag met een vriend(in) of klasgenoot in dezelfde accommodatie wilt verblijven. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod. Je zit dus nergens aan vast. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken