Accommodatie Malta

Waar ga je wonen als je straks met je stage in Malta begint? Een goede accommodatie is één van de belangrijkste punten voor een plezier verblijf. Om je thuis te laten voelen in Malta helpt ons team graag bij het regelen van een prettige woonruimte. 

Assistentie van Stagehuis

Op Malta bieden wij in samenwerking met onze partners appartementen of een verblijf in een gastgezin aan. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden die onze partners in Malta bieden.

Appartementen in Malta 

Zeer moderne appartementen gelegen in Sliema, het meest bezochte gedeelte van het eiland en erg populair onder studenten. De appartementen beschikken over goede faciliteiten, zoals wasmachines, draadloos internet en bedlinnen. Je verblijft hier samen met andere internationale studenten. Ben je op je privacy gesteld? Dan is een privé kamer mogelijk. De meeste studenten kiezen voor een gedeelde kamer, omdat dit een goedkoper alternatief is. Let op: Appartementen worden alleen verhuurd aan studenten boven de 18 jaar.

 

 

Verblijf bij een gastgezin in Malta 

Dompel jezelf onder in het dagelijkse leven van Malta door bij mensen in huis te wonen. Je verblijft bij een met zorg geselecteerd gastgezin. Je brengt veel tijd door met je gastgezin tijdens de avonden thuis en in de weekenden. 

Accommodatie in Malta boeken

Wil jij graag verblijven in een appartement of bij een gastgezin? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Bij ‘comments’ kun je aangeven of je graag met een vriend(in) of klasgenoot in hetzelfde appartement wilt verblijven. Vervolgens zal onze partner jou een aanbod doen. Zij zijn ook verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.