Accommodatie Engeland

Waar ga je wonen tijdens je stage in Engeland? Een goede accommodatie is één van de belangrijkste punten voor een plezier verblijf. Om je thuis te laten voelen in Engeland helpt ons team graag bij het regelen van een prettige woonruimte.  

Assistentie van Stagehuis

In Engeland bieden wij, in samenwerking met onze partner, een studentenverblijf of een verblijf in een gastgezin aan. Dit geldt alleen voor de locaties Londen en Brighton. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden. 

Studentenverblijf in Engeland

De appartementen beschikken over goede faciliteiten, zoals draadloos internet, bedlinnen en in de meeste gevallen ook handdoeken. Je verblijft hier samen met andere internationale studenten. Ben je op je privacy gesteld? Dan is een privé kamer mogelijk. De meeste studenten kiezen voor een gedeelde kamer, omdat dit een goedkoper alternatief is. Er wordt een aankomst op zaterdag of zondag gewenst in verband met de check-ins en check-outs. Let op: Appartementen worden alleen verhuurd aan studenten boven de 18 jaar. 

Verblijf bij een gastgezin in Engeland

Dompel jezelf onder in het dagelijks leven van Engeland door bij mensen in huis te wonen. De gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en bij plaatsing wordt altijd gekeken naar gedeelde interesses en hobby’s. Je brengt veel tijd door met je gastgezin tijdens de avonden thuis, feestdagen en familiediners. In de meeste gevallen beschik je over een eigen kamer. Ervaar de échte Britse mentaliteit! 

Accommodatie in Engeland boeken

Wil jij graag verblijven in een studentenverblijf of bij een gastgezin in Londen of Brighton? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Bij ‘comments’ kun je aangeven of je graag met een vriend(in) of klasgenoot in dezelfde accommodatie wilt verblijven. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod. Je zit dus nergens aan vast. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken