Accommodatie China

Waar ga je wonen tijdens je stage in China? Een goede accommodatie is één van de belangrijkste punten voor een plezier verblijf. Om je thuis te laten voelen in China helpt ons team graag bij het regelen van een prettige woonruimte. 

Assistentie van Stagehuis

In China bieden wij, in samenwerking met onze partner, een studentenverblijf met eigen kamer aan. Dit geldt alleen voor de locaties Beijing en Shanghai. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden. 

Studentenverblijf in China

Verblijf samen met 3 tot 4 andere internationale studenten in een appartement. Je hebt je eigen kamer, maar deelt de rest van de voorzieningen. Ideaal als je toch wel op je privacy gesteld bent. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Je hebt een gedeelde huiskamer, keuken en badkamer. Deze ruimtes worden wekelijks schoongemaakt. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Daarnaast kun je gebruik maken van het draadloos internet. 

Accommodatie in China boeken

Wil jij graag verblijven in een appartement in China? In Beijing of Shanghai? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Bij ‘comments’ kun je aangeven of je graag met een vriend(in) of klasgenoot in dezelfde accommodatie wilt verblijven. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod. Je zit dus nergens aan vast. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken