Accommodatie Canada

Na het regelen van je stage is het tijd voor het zoeken naar een woonplek! Een goede accommodatie is één van de belangrijkste punten voor een plezier verblijf. Om je thuis te laten voelen in Canada helpt ons team graag bij het regelen van een prettige woonruimte. 

Assistentie van Stagehuis

In Canada bieden wij, in samenwerking met onze partner, een verblijf in een gastgezin aan. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden.

Verblijf bij een gastgezin in Canada

De echte Canadese tradities en gebruiken ontdekken? Verblijf dan bij een met zorg geselecteerd gastgezin. Je brengt veel tijd door met je gastgezin tijdens de avonden thuis en in de weekenden. 

Accommodatie in Canada boeken

Wil jij graag verblijven bij een gastgezin in Canada? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod. Je zit dus nergens aan vast. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken