Team Nederland

Maud Stubbe: Stagespecialist

Maud Stubbe: Stagespecialist

Maud is stagespecialist bij Stagehuis. Samen met jou bekijkt ze dolgraag de opties en gaat ze puzzelen waar jij de beste stage-ervaring kan opdoen. Via mail, telefoon of Skype leert ze graag jouw wensen kennen zodat ze een stage kan realiseren waar jij later vol vreugde op terug kan kijken. Ook op beurzen, stagemarkten en bij onderwijsinstellingen kan je Maud terugvinden. Daar vindt ze het altijd leuk om met studenten te praten over het buitenland en de mogelijkheden die Stagehuis biedt.

OpleidingTour Management
ErvaringReizen zit al van jongs af aan in mijn bloed. Zo heeft mijn vader meerdere jaren in het buitenland gewoond in zijn jeugd en heb ik familie in Duitsland en Australië. Als kind ging ik altijd met mijn ouders op vakantie. Mijn moeder hield toentertijd niet van de zon, daarom bezochten we altijd wat koelere bestemmingen: Zweden, Noorwegen, Tsjechië en Duitsland. Toen ik begon op de Breda University of Applied Sciences gingen er nog meer deuren voor me open en maakte ik ook mijn eerste reis buiten Europa: naar het eiland Java en Indonesië. Tijdens diezelfde opleiding heb ik ook een halfjaar stage gelopen in Barcelona, een stad waar ik al jaren verliefd op ben.
ReizenBarcelona zal altijd speciaal blijven voor mij. Ik heb gewoon een feeling met die stad en ik denk niet dat die ooit nog weggaat. Ik zou nog heel graag het oosten van Europa willen ontdekken, maar ook Amerika en andere delen van Azië staan hoog op mijn bucketlist.

Marianne Schoonderbeek: Operationeel Manager

Marianne Schoonderbeek: Operationeel Manager

Voor onze studenten gaat ze graag in gesprek met haar studenten om een zo’n goed mogelijke match te vinden. Ze bekijkt deskundig jouw stagewensen en selecteert passende bedrijven. Of je haar nu mailt, belt of persoonlijk spreekt tijdens een van onze consults, ze is down-to-earth en geeft je een goede schatting van jouw stagemogelijkheden. Marianne organiseert ook de vele events waar Stagehuis aanwezig is, zoals beurzen, stagemarkten en bij onderwijsinstellingen. Marianne houdt altijd het overzicht, spreekt vloeiend Engels en Spaans en wint Ajax altijd zolang ze maar niet in de woonkamer naar de wedstrijd kijkt. 

OpleidingHigher European Studies
ErvaringNa mijn eindexamen heb ik gekozen voor een taalcursus in Spanje voor 3 maanden en tijdens mijn studie heb ik voor 6 maanden in Zweden gestudeerd. Verder ben ik in Colombia, de VS, Zuid-Afrika geweest en heb ik vele landen in Europa bezocht.
ReizenAustralie, Indonesie, Singapore, Maleisie, Thailand, Cuba, Marokko, Turkije, Engeland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Letland, Hongarije, Slovenie, Kroatie, Tsjechie, Oostenrijk, Zwitserland, Italie, Spanje.

Na een rondreis in Colombia van 3 weken, zou ik heel graag terug willen! Dit land heeft alles, van natuur tot strand tot stad.

Linda Hendrikx: Marketing Coördinator

Linda Hendrikx: Marketing Coördinator

Vanaf het allereerste begin onderdeel van ons team. Linda is van alle markten thuis. Van het renoveren en schilderen van ons “Stagehuis” in Sydney tot het opstellen van nieuwsbrieven en organiseren van infosessies. Als marketeer is Linda iedere dag bezig met alles wat je online ziet. De websitestructuur, content en merkbeleving horen bij haar dagelijkse takenpakket. Het liefste schrijft ze teksten en maakt ze nieuwe brochures en foldermateriaal. Als “wereldburger” raakt ze nooit uitgekeken op het buitenland en geeft ze haar passie voor educatieve reizen graag door via haar marketingactiviteiten.

OpleidingToerisme Management, BA in Engelse Taal & Cultuur
MA in Internationale Bedrijfscommunicatie
Ervaring7 maanden stage & verblijf in Sydney
BA-project aan Macquarie University Sydney
MA-afstudeeronderzoek aan Sheffield University, UK
Meer dan 10 jaar sales, communicatie & marketing ervaring in toerisme, educatie, airline branche
ReizenAustralië, Fiji Islands, Thailand, Indonesië, Japan, Maleisië, Dubai, Europa, Cuba en Gambia.


“Ik wilde altijd al graag naar het buitenland. Voor studie, stage of om te werken… als ik maar naar het buitenland kon voor een tijdje. Het leek me zo leuk om dat te ervaren! Ik wilde graag naar een Engelstalig land. Toen ik werd aangenomen aan Macquarie University wist ik het zeker: ik ga naar Sydney en ga daar stagelopen en mijn afstudeerscriptie schrijven! Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik heb zo veel mogelijk gereisd tijdens deze periode. Ik heb de Oost-Kust gezien, Melbourne en de Great Ocean Road en ik ben naar Fiji en Tasmanië gegaan. Zo gaaf! Omdat ik niet genoeg kreeg van het buitenland ben ik later voor mijn afstuderen naar Engeland gegaan. Ook zo’n waardevolle ervaring, ik kan het iedereen aanraden!”