Team Nederland

Meike Wolbert: Studie- en reisadviseur

Meike Wolbert: Studie- en reisadviseur

Meike is een studie- en reisadviseur bij Stagehuis. Samen met jou bekijkt ze dolgraag de opties en gaat ze puzzelen waar jij de beste stage-ervaring kan opdoen. Via mail, telefoon of doormiddel van een gesprek op kantoor leert ze graag jouw wensen kennen zodat ze een stage kan realiseren waar jij later vol vreugde op terug kan kijken. Ook op beurzen, stagemarkten en bij onderwijsinstellingen kan je Meike terugvinden. Daar vindt ze het altijd leuk om met studenten te praten over het buitenland en de mogelijkheden die Stagehuis biedt.

OpleidingCommunicatie
ErvaringOp mijn derde ben ik naar Hong Kong verhuisd en daar heb ik uiteindelijk vier jaar gewoond. Ik ging toen naar een internationale school waardoor ik mensen uit veel verschillende landen heb mogen leren kennen en in aanraking kwam met verschillende culturen. In die tijd heb ik ook het geluk gehad dat ik veel van de wereld heb mogen zien.

ReizenHong Kong blijft altijd heel bijzonder voor mij, maar ook Bali en Las Vegas zijn plekken die ik zeker nog een keer wil bezoeken.

Tjaddien Draaijer: Stage specialist

Tjaddien Draaijer: Stage specialist

Tjaddien is onze stage specialist én duizendpoot. Altijd enthousiast. Altijd in vorm om een stage zoektocht op touw te zetten. Ze gaat in gesprek met onze studenten en scholen. Op beurzen, stagemarkten en events is ze een bekend gezicht en staat ze te popelen om haar eigen stage ervaringen met je te delen. Tjaddien belt graag, dus je zult haar vaak aan de lijn hebben als ze even iets met je wilt checken als ze voor jou een stageplek aan het regelen is. In ons team staat ze bekend als “Food & Plant Lover”. Ze houdt van lekker eten en draagt zorg dat alle planten op kantoor voorzien worden van water en de nodige liefde. Ze is een spil in ons team

 

OpleidingNHTV, Breda FBTR Tourmanagement
ErvaringTaalcursus in Guatemala
Stage in Suriname (Educatieve boottocht opgezet voor middelbare
scholieren om ze bewust te maken van de vervuiling in Suriname en de waarde van het land)
Afstudeeronderzoek in Kenia (Afstudeeronderzoek gedaan voor een vrijwilligersorganisatie (Edukans) om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn van Community based toerisme in het Kitui district)
ReizenItalië, Frankrijk, Spanje, Ierland, Engeland, Schotland, Zweden, Hongarije,
Letland, Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Suriname, Frans - Guyana, Mexico, Guatemala, Honduras en Kenia.

"Als student ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt, de wereld ligt aan je voeten. Het ergste wat je kan hebben is spijt van dingen die je niet hebt gedaan, je moet je kansen grijpen! Dit heb ik zeker gedaan. Een onvergetelijke ervaring die niemand mij meer afneemt”
Tessa Mastenbroek: Stage specialist

Tessa Mastenbroek: Stage specialist

Voor onze studenten gaat ze graag in gesprek met haar studenten om een zo’n goed mogelijke match te vinden. Ze bekijkt deskundig jouw stagewensen en selecteert passende bedrijven. Of je haar nu mailt, belt of persoonlijk spreekt tijdens een van onze consults, ze is down-to-earth en geeft je een goede schatting van jouw stagemogelijkheden. Tessa organiseert ook de vele events waar Stagehuis aanwezig is, zoals beurzen, stagemarkten en bij onderwijsinstellingen. Waar haar collega Tjaddien goed voor onze planten zorgt, heeft Tessa haar kwaliteiten ergens anders liggen. Zo is ze enorm georganiseerd, spreekt ze vloeiend Engels, Frans en is het een wandelende wikipedia als het om series gaat, maar de meeste lol heeft ze wanneer ze spoilers bewust niet voor zich weet te houden. Humor is zeker een keyword nummer 1 bij Tessa!

OpleidingInternational Business and Languages
ErvaringTaalcursus in Brisbane, Australie. Meewerkstage in Parijs. Minor in Nice.
ReizenAustralie, Indonesie, Singapore, Maleisie, Thailand, Cuba, Marokko, Turkije, Engeland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Letland, Hongarije, Slovenie, Kroatie, Tsjechie, Oostenrijk, Zwitserland, Italie, Spanje.

Zorg dat je jouw stage in het buitenland altijd opnieuw kunt beleven en houd een (online) reisdagboek bij. Zo kunnen je familie en vrienden zien wat voor avonturen je meemaakt en kun je het jaren later nog eens teruglezen. En bovenal; geniet!
Linda Hendrikx: Marketing Coördinator

Linda Hendrikx: Marketing Coördinator

Vanaf het allereerste begin onderdeel van ons team. Linda is van alle markten thuis. Van het renoveren en schilderen van ons “Stagehuis” in Sydney tot het opstellen van nieuwsbrieven en organiseren van infosessies. Als marketeer is Linda iedere dag bezig met alles wat je online ziet. De websitestructuur, content en merkbeleving horen bij haar dagelijkse takenpakket. Het liefste schrijft ze teksten en maakt ze nieuwe brochures en foldermateriaal. Als “wereldburger” raakt ze nooit uitgekeken op het buitenland en geeft ze haar passie voor educatieve reizen graag door via haar marketingactiviteiten.

OpleidingToerisme Management, BA in Engelse Taal & Cultuur
MA in Internationale Bedrijfscommunicatie
Ervaring7 maanden stage & verblijf in Sydney
BA-project aan Macquarie University Sydney
MA-afstudeeronderzoek aan Sheffield University, UK
Meer dan 10 jaar sales, communicatie & marketing ervaring in toerisme, educatie, airline branche
ReizenAustralië, Fiji Islands, Thailand, Indonesië, Japan, Maleisië, Dubai, Europa, Cuba en Gambia.


“Ik wilde altijd al graag naar het buitenland. Voor studie, stage of om te werken… als ik maar naar het buitenland kon voor een tijdje. Het leek me zo leuk om dat te ervaren! Ik wilde graag naar een Engelstalig land. Toen ik werd aangenomen aan Macquarie University wist ik het zeker: ik ga naar Sydney en ga daar stagelopen en mijn afstudeerscriptie schrijven! Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik heb zo veel mogelijk gereisd tijdens deze periode. Ik heb de Oost-Kust gezien, Melbourne en de Great Ocean Road en ik ben naar Fiji en Tasmanië gegaan. Zo gaaf! Omdat ik niet genoeg kreeg van het buitenland ben ik later voor mijn afstuderen naar Engeland gegaan. Ook zo’n waardevolle ervaring, ik kan het iedereen aanraden!”
Dolf Hendrikx: Managing Director | Founder

Dolf Hendrikx: Managing Director | Founder

Als oprichter van Stagehuis is Dolf nog steeds actief in het team. Hij bepaalt de koers van Stagehuis en is hij gedreven in het onderhouden van onze website. Met zijn technische inzicht weet hij precies hoe we up-to-date blijven. Hij bezoekt vaak onze partners in het buitenland en stemt de stageprocedure af met onze stagebedrijven, zodat we steeds blijven verbeteren in ons product. Dolf loopt vaak rond op de afdeling om bij iedereen te polsen of alles lukt en goed gaat. Er is weinig waar Dolf niet in thuis is, alleen teksten schrijven laat hij graag aan zijn collega’s over. Dolf is de enige die aan de reiservaring van Ragna probeert te tippen.

OpleidingBA in Mechanical Engineering
Ervaring6 maanden stage & verblijf in Sydney, projecten in techniek en management, oprichter Stagehuis, Graphic Design Cursussen
ReizenAustralië, Fiji Islands, Brazilië, Peru, USA, Thailand, Hongkong, Israël, Europa, Cuba, China, Malta en Egypte.

"Een stage in het buitenland heeft mijn visie enorm veranderd. Ik ben zelf ook veranderd. Pluk de dag, wees flexibel en geniet van het hier en nu. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak ben ik door mijn ervaring in het buitenland gegroeid. Als je jong bent heb je relatief gemakkelijk de kans om naar het buitenland te gaan. Je hebt nog geen hypotheek en vaak kun je tijdens je opleiding stage lopen. Ga naar het buitenland en ervaar het zelf! Mijn favoriete werelddeel is uiteraard Australië. Het is een deel van de wereld met vele gezichten... avontuur, natuur, woestijn, kleine steden en wereldsteden. Een land vol verrassingen en speciale plekken voor iedereen.”