Team China

Anne

Anne

Anne komt uit Nederland en werkt als stageconsulent in China. Ze praat met studenten over de hele wereld die een geweldige ervaring in China willen opdoen. Als de wensen van de student over een stageplaats helemaal duidelijk zijn, helpt ze hen graag om deze wensen in vervulling te laten gaan!

Amy

Amy

Amy maakt ook deel uit van het team dat stages bemiddelt in China. Ze komt uit Engeland en woont sinds 2011 in Beijing. Ze zet zich volledig in om kwalitatief goede stages te vinden en studenten in contact te brengen met bedrijven.

Laura

Laura

Laura is de contactpersoon in Beijing. Ze gaat voor onze studenten op zoek naar een geschikte stage in de hoofdstad. Laura komt uit Italiƫ en houdt van reizen, kunst en cultuur en is gek op moderne dans en ballet.

Amelie

Amelie

Amelie is geboren in Frankrijk, maar heeft bijna haar hele leven in het buitenland gewoond. Een van de landen waar ze heeft verbleven is Hong Kong, waar ze haar eerste woorden Chinees leerde. Ook Amelie heeft een stage moeten lopen voor haar opleiding, welke ze 6 maanden lang in Beijing heeft gedaan. Nu helpt ze graag andere studenten om een leuke stage te vinden in Shanghai.