Op welke plekken kun je stagelopen in China?

Lijkt het jou gaaf om naar Azië te gaan voor jouw stage? Zie jij jezelf al leven in een grote metropool waarbij je het ene moment tussen de Skyscrapers staat en het volgende moment door straatjes wandelt gevuld met een rijke geschiedenis? Of wil jij gewoon graag jouw CV verbeteren door naast jouw stage ook Chinese lessen te volgen? Dan is een stage in China perfect voor jou!

In dit geweldige land bieden wij in Shanghai, Beijing en Hangzhou stages aan. Van Beijing en Shanghai heb je waarschijnlijk al gehoord, maar Hangzhou is ook een geweldige locatie om jouw stage avontuur te beginnen. Om jou enthousiast te maken over China heeft onze partner een impressiefilmpje gecreëerd. 

Shanghai

Met meer dan 24 miljoen inwoners, is Shanghai de grootste stad in China. Deze metropool wordt ook wel een wereldwijd financieel centrum genoemd met ’s werelds drukste containerhaven. Door de grootte van de stad zijn er veel interessante stages te vinden voor bijna alle studierichtingen. In deze stad zou je verblijven in een appartement van Hutong School. 

Beijing

De hoofdstad van China, Beijing, is een echte wereldmachtstad en een toonaangevend centra voor zaken als onderwijs, innovatie en technologie en architectuur. De geschiedenis van de stad gaat 3 millennia terug en in die tijd heeft deze stad een belangrijke rol gespeeld in China’s ontwikkeling.
Als je via Stagehuis in Beijing stage gaat lopen, regelen wij een accommodatie in Sanlitun. Dit ligt dicht tegen het Central Business District. Daarnaast is het de perfecte plek met een levendig uitgaansleven, leuke winkelcentra en heerlijke restaurants. 

Hangzhou

Op 180 kilometer afstand van Shanghai ligt deze stad in het westen van China. Hangzhou wordt gezien als belangrijke productiebasis en logistiek knooppunt voor de kust van China. Bedrijven als Alibaba, Siemens en Motorola zitten gevestigd in deze stad waardoor het de bijnaam “China’s Silicon Valley” heeft gekregen. Gezien dat het snelgroeiend een van de modernste bestemmingen wordt als het gaat om het businessleven, kan je hier hele gave stages regelen.

Ben je nog niet overtuigd? Deze studenten zijn je voorgegaan en kunnen jou alles vertellen over hoe geweldig een stage in China is!

Op welke plekken kun je stagelopen in China?
Terug naar nieuwsoverzicht
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken