Nieuw! Buitenlandse stage voor Middelbaaronderwijs

Internationalisering binnen het onderwijs wordt steeds belangrijk. Steeds meer scholen bieden ook tweetalig onderwijs aan en daarbij komt ook een internationale stage kijken! Hoe gaaf is het om dan ook echt naar een ander land te mogen voor een week? Wij helpen graag alle middelbare scholieren die graag hun maatschappelijke stages in het buitenland willen doen!

Wat doen wij?

Als middelbare scholier weet je misschien nog niet precies wat jij wilt doen later en vind je de keuze voor jouw vervolgopleiding ook best lastig. Of heb jij juist een plan uitgestippeld voor jezelf en weet jij heel goed wat jij wilt? In beide gevallen ben je volledig welkom bij Stagehuis! Samen met jou gaan wij kijken naar wat jij graag wilt doen, wat jij wilt leren en in wat voor internationaal bedrijf jij terecht wilt komen. Jouw persoonlijke wensen staan centraal. Zodra wij een profiel hebben opgesteld met al jouw wensen, gaan wij met onze partner op locatie de zoektocht starten!

Wij zullen je daarnaast ook helpen bij het regelen van een kamer in een gastgezin, het kopen van jouw vliegtickets, hulp bieden bij de verzekeringszaken en alle andere zaken die erbij komen kijken. Wij staan voor jou klaar om jou te helpen! Ook tijdens jouw stageperiode. Een paar keer per week zullen wij contact met jou zoeken om te kijken of alles goed gaat. Mocht er iets zijn, mag je dat dan ook altijd bij ons kwijt.

Malta

Dit kleine eiland in de middellandse zee is niet heel groot, maar wel drukbevolkt. Hierdoor zijn er genoeg super gave stages te vinden, maar ken je wel snel je weg en voel jij je snel thuis. Malta is met een mediterraan klimaat de perfecte bestemming voor een zonnige stageweek. Wil jij dus graag in het weekend lekker op het strand liggen na een week hard werken in een fantastisch bedrijf? Ga de andere studenten na en start de zoektocht naar jouw perfecte stage op Malta!

Engeland

Ook in de grote metropool Londen gaan wij graag op zoek naar jouw maatschappelijke stage! Sinds korst kunnen wij in Londen de gaafste stages realiseren! Het is natuurlijk een grote stad, dus een beetje zelfstandigheid is vereist. Je staat er zeker niet alleen voor, maar je zult wel na de eerste dag zelf naar jouw stagebedrijf moeten reizen. Gelukkig staan wij wel klaar om jou te helpen als dat nodig is en zoeken wij meerdere keren in de week contact met jou op. Een stage in Londen duurt minimaal 2 weken. Als je maar een week vrij krijgt van jouw school, kan je de stage ook aansluitend aan een vakantie doen. Dan heb je meer tijd om het bedrijf te leren kennen, maar ook de prachtige, grote stad waar je dan verblijft!

 

Ben jij al enthousiast? Schrijf je dan snel vrijblijvend in! Heb je toch eerst wat vragen? Dan mag je altijd contact met ons zoeken via de mail of telefonisch. Hopelijk tot snel!

Nieuw! Buitenlandse stage voor Middelbaaronderwijs
Terug naar nieuwsoverzicht
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Repeater Deal