INFORMATIE CORONAVIRUS

Update rondom het Coronavirus

Stagehuis volgt continu de ontwikkelingen en de bijbehorende maatregelingen die genomen worden rondom het coronavirus (COVID-19). Sommige landen treffen maatregelen in de vorm van een ‘lock down’, andere kiezen voor een inreisverbod. We werken nauw samen met onze collega’s, partners en bedrijven in het buitenland. We volgen de veranderingen in de wereld nauwlettend. We streven ernaar dat iedere student, collega en partner zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. De maatregelen over de hele wereld veranderen continu. Per situatie, student, bedrijf of land bekijken we de situatie en doen wij ons uiterste best om in deze omstandigheden zo goed mogelijk te handelen.

Mocht je op dit moment op stage in het buitenland zijn, georganiseerd door Stagehuis. en wens je meer informatie over de huidige situatie, neem dan contact met ons op. Wij proberen met al onze studenten contact te hebben over de situatie en de maatregelen die er hier en in het buitenland gelden. Door de enorme drukte lukt dit misschien niet altijd of zit er vertraging in het proces. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en alle vragen te beantwoorden. Heb je hulp nodig om naar Nederland te komen, ga dan naar https://bijzonderebijstandbuitenland.nl/ of neem contact op met ons team.

Vertrekkers vóór 1 augustus 2020

Voor onze studenten die nog niet naar het buitenland vertrokken zijn, maar al wel in het stageproces zitten, is dit ook een uitermate onzekere periode. Samen met onze studenten en toekomste internationale stagiaires bekijken we iedere dag de situatie. Per student, vertrekdatum, land en stagesector verschillen de maatregelen en richtlijnen. We hebben met al onze studenten contact hierover en zullen samen met hen bekijken wat de beste oplossing is in deze situatie.

Heb je vragen of wil je meer informatie van onze specialisten hierover? Neem contact met ons op en wij helpen jou hier graag in.

Toekomstige vertrekkers: start stage september 2020 en januari 2021

Het academisch schooljaar begint in de meeste landen in september. De meeste studenten starten hun stage dan ook in de maanden augustus, september of oktober en vertrekken in deze periode. Het tweede stagesemester start in januari, februari of maart 2021. Wij hopen uiteraard samen met jullie dat we tegen die tijd het Coronavirus onder controle hebben en de wereld weer aan onze voeten ligt. De meeste bedrijven en partners stellen zich flexibel op qua startdatum van de stage en kunnen we in overleg kijken wat hierin het beste is per student/locatie. Samen zullen we er hard aan werken om de stage aanmeldingen goed te begeleiden.

Digitale begeleiding en aanmeldprocessen

Voor velen is deze uitzonderlijke situatie ook een moment van bezinning, 'rust' en inspiratie. Velen van ons zijn momenteel thuis. Pak dit moment om na te denken, te oriënteren op jouw toekomst en beter na te denken over de stagemogelijkheden in het buitenland. Wij werken op dit moment volledig digitaal en kunnen je vanuit onze huiskamer begeleiden zoals wij dit hiervoor deden vanuit ons kantoor. Via mail, telefoon en Skype geven wij antwoord op je vragen, starten wij graag met jou het gratis intakegesprek en inspireren wij jou via onze online en social media kanalen. Want ophouden met dromen, inspireren en begeleiden doen we natuurlijk nooit!

Jouw toekomst

Je kunt je dus zoals altijd bij ons aanmelden voor een gratis online intakegesprek via telefoon of Skype. Online aanmelden doe je gemakkelijk via inschrijven op de website. Dit is geheel vrijblijvend en geeft jou de kans om te bekijken welke stagemogelijkheden er voor jou zijn. Omdat de meesten van jullie vanaf de zomer, in het najaar of zelfs later zullen vertrekken, hebben wij goede hoop dat de situatie tegen die tijd weer is herstelt. Uiteraard zullen wij de omstandigheden en ontwikkelingen samen met jullie ervaren en hierin ons zo flexibel mogelijk opstellen zodat jullie buitenlanddroom nog steeds werkelijkheid kan worden.

Wij willen jullie graag bedanken voor het begrip, de tijd en positiviteit die wij van jullie mogen ervaren. Hier zijn wij heel dankbaar voor en dit drijft ons alleen nog maar meer om met een positieve en wereldwijde blik te blijven kijken naar de toekomst. Samen komen wij deze periode door!

Be inspired. Stay safe. Stay connected.

Wij wensen jullie veel gezondheid, sterkte en positiviteit!

Digitale groeten,

Team Stagehuis

Update 26-03-2020

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken