INFORMATIE CORONAVIRUS

Update rondom het Coronavirus

Stagehuis volgt continu de ontwikkelingen en de bijbehorende regelgevingen en versoepelingen die genomen worden rondom het coronavirus (COVID-19). De versoepelingen zijn per land verschillend en er zijn ook bestemmingen die langer of op een ander moment in 'lock down' zijn dan Nederland. We werken nauw samen met onze collega’s, partners en bedrijven in het buitenland. We volgen de veranderingen in de wereld nauwlettend. We streven ernaar dat iedere student, collega en partner zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. Over de hele wereld veranderen de maatregelen en versoepelingen continu. Gelukkig gaan de grenzen in Europa weer open en doen wij ons uiterste best om per situatie, student, bedrijf of land te kijken wat de beste en veiligste opties zijn.

Vertrekkers vóór 1 augustus 2020

Voor onze studenten die nog niet naar het buitenland vertrokken zijn, maar al wel in het stageproces zitten, is dit ook een uitermate onzekere periode. Samen met onze studenten en toekomste internationale stagiaires bekijken we iedere dag de situatie. Per student, vertrekdatum, land en stagesector verschillen de maatregelen en richtlijnen. We hebben met al onze studenten contact hierover en zullen samen met hen bekijken wat de beste oplossing is in deze situatie.

Heb je vragen of wil je meer informatie van onze specialisten hierover? Neem contact met ons op en wij helpen jou hier graag in.

Toekomstige vertrekkers: start stage september 2020 en januari 2021

Het academisch schooljaar begint in de meeste landen in september. De meeste studenten starten hun stage dan ook in de maanden augustus, september of oktober en vertrekken in deze periode. Het tweede stagesemester start in januari, februari of maart 2021. Veel grenzen gaan deze zomer open en dit biedt veilige opties voor onze toekomstige vertrekkers. De meeste bedrijven en partners stellen zich flexibel op qua startdatum van de stage en kunnen we in overleg kijken wat hierin het beste is per student/locatie. Samen zullen we er hard aan werken om de stage aanmeldingen goed te begeleiden en de reis- en startdata zo goed mogelijk met de student en het stagebedrijf af te stemmen.

Digitale begeleiding en aanmeldprocessen

Voor velen is deze uitzonderlijke tijd ook een moment van bezinning, 'rust' en inspiratie. Velen van ons zijn momenteel thuis of volgen (deels) online onderwijs. Pak dit moment om na te denken, te oriënteren op jouw toekomst en beter na te denken over de stagemogelijkheden in het buitenland. Wij werken op dit moment volledig digitaal en kunnen je vanuit onze huiskamer én kantoor op afstand begeleiden zoals wij dit hiervoor dedenVia mail, telefoon en Skype geven wij antwoord op je vragen, starten wij graag met jou het gratis intakegesprek en inspireren wij jou via onze online en social media kanalen. Want ophouden met dromen, inspireren en begeleiden doen we natuurlijk nooit!

Jouw toekomst

Je kunt je dus zoals altijd bij ons aanmelden voor een gratis online intakegesprek via telefoon of Skype. Online aanmelden doe je gemakkelijk via inschrijven op de website. Dit is geheel vrijblijvend en geeft jou de kans om te bekijken welke stagemogelijkheden er voor jou zijn. Omdat de meesten van jullie vanaf de zomer, in het najaar of zelfs later zullen vertrekken, heb je goede vooruitzichten met de huidige versoepelingen dat je in alle veiligheid naar je bestemming kunt reizen. Uiteraard zullen wij per land en bedrijf kijken naar de richtlijnen op dat moment en ons zo flexibel mogelijk opstellen zodat jullie buitenlanddroom nog steeds werkelijkheid wordt.

Wij willen jullie graag bedanken voor het begrip, de tijd en positiviteit die wij van jullie mogen ervaren. Hier zijn wij heel dankbaar voor en dit drijft ons alleen nog maar meer om met een positieve en wereldwijde blik te blijven kijken naar de toekomst. Want samen kunnen wij ook in deze bizarre tijd zorgen voor een internationale stage op maat!

Be inspired. Stay safe. Stay connected.

Wij wensen jullie veel gezondheid, sterkte en positiviteit!

Reislustige groeten,

Team Stagehuis

Update 25-06-2020

Stagehuis Nederland

Lange Brugstraat 39A
4811 WP, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken