• Jasper - Nieuw-Zeeland -

  Jasper

  Nieuw-Zeeland

Hallo Wellington! 

Eindelijk ga ik naar Nieuw-Zeeland, na het afscheid nemen op Schiphol en een reis van meer dan 24 uur ben ik eindelijk aangekomen in Wellington. Om 01.00 uur kwam ik aan bij Stafford House, het personeel dacht dat ik de volgende dag aan zou komen en wisten dus niet of er een kamer beschikbaar zou zijn. Gelukkig is het, mede door het werk van Stagehuis, goed gekomen. en kon ik om 02.00 uur gaan slapen. De volgende ochtend heb ik de administratieve dingetjes geregeld en heb ik mezelf gesetteld in mijn kamer! Dit weekend ben ik nog vrij en heb ik samen met mijn roommate Huan de stad en de kroegen verkend. Ook zijn we naar Otari-Wilton's Bush gegaan, mijn eerste hike was een feit!! Over deze hike hebben we ongeveer drie uur gedaan, het was echt super gaaf! Op mijn blog kun je de foto's bekijken! 

Mijn eerste stagedag bij Wellington Bird Rehabilitation Trust was gelijk heel erg leuk. Ik werd met open armen ontvangen door Craig en Courtenay en ze hebben me gelijk aan het werk gezet. Ik denk dat ik het hier wel een paar maanden vol ga houden! Voor sommige mensen klinkt het misschien vreemd, maar met de Ducklings, zoals de eendjes hier genoemd worden, kun je echt een band opbouwen. De afgelopen maanden heb ik er dan ontzettend veel over geleerd en leef ik echt met de eendjes mee. Je wordt er zowaar verliefd op en wilt ze allemaal mee naar huis nemen. Naast het werken heb ik ook nog veel vrije tijd. Zo hebben we onlangs een meeting gehad met meerdere stagiaires in Wellington, hierdoor ben ik ook weer in contact gekomen met andere mensen hier in de buurt. Het was echt heel gezellig, ondanks dat het alleen maar meiden waren. We hebben over de markt gelopen en heerlijk bij verschillende Foodtrucks gegeten. 

Ik ben hier nu ongeveer 1,5 maand en heb het nu al onwijs naar mijn zin! Ik wil nog zoveel meer leren en zien, hopelijk past dat allemaal in de periode dat ik hier verblijf. Stagehuis, onwijs bedankt voor alle hulp en het aanbieden van deze fantastische plek! Ik weet nu al dat dit onvergetelijk gaat worden! Willen jullie mijn avontuur in Nieuw-Zeeland volgen? Kijk dan snel op mijn blog of op mijn YouTube kanaal!

Wil jij net als Jasper een onvergetelijk avontuur aangaan in Nieuw-Zeeland? Neem dan vrijblijven contact met ons op! 

Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Repeater Deal

Agenda

 • 15-10-2019 WilWeg Markt
 • 12-12-2019 Xperience Abroad Fair | Breda