• Nikki, Shannen, Tessa en Teun - Malta -

  Nikki, Shannen, Tessa en Teun

  Malta

Wij zijn Nikki, Shannen, Tessa en Teun. Wij doen de opleiding VEVA Zorg en wij kregen de kans vanuit school om in het buitenland stage te lopen. Deze kans lieten wij niet liggen en besloten afgelopen februari naar Malta te gaan om daar stage te lopen voor 3 maanden in een verzorgingstehuis. Via stagehuis hebben we heel goed contact gehad en zij hebben in een korte tijd voor ons een stage geregeld. Omdat wij met vieren waren, heeft Stagehuis er voor gezorgd dat wij dicht bij elkaar zaten qua stage. Dit was erg handig in verband met het zoeken naar een appartementje. 

Via een tussenpersoon van stagehuis kregen wij een appartementje in Mosta. Dit zat precies in het midden van onze stages! Tessa en Nikki liepen samen stage in Rabat, dus zij konden vanuit Mosta samen de bus pakken naar hun stage. Teun liep stage in Balzan en Shannen liep stage in Attard. Dit ligt erg dicht bij elkaar, dus zij liepen elke dag 30 minuutjes. 

We hebben geen enkel moment spijt gehad dat we zijn gegaan! Wij hebben er erg veel van geleerd om van huis te zijn en voor 3 maanden op ons zelf te wonen in een geheel andere omgeving. Op vrijdag, zaterdag en zondag waren we allemaal iedere week vrij. Op deze dagen hebben we veel leuke dingen gedaan, het eiland verkend en genoten van het mooie weer. 

Wij raden het iedereen aan om een keer op buitenland stage te gaan. Het is een hele ervaring geweest die wij nooit meer gaan vergeten!

 • Nikki, Shannen, Tessa en Teun - Malta
Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken