• Manon - Interieur bedrijf in Sielma - Malta -

  Manon - Interieur bedrijf in Sielma

  Malta

Mijn naam is Manon, 19 jaar en mijn tijd op Malta was een bijzonderdere, onvergetelijke ervaring! Mijn droom om stage te lopen in het buitenland heeft er altijd wel gezeten, alleen durfde ik nooit echt verder te dromen omdat ik het toch wel eng vond. Uiteindelijk hoorde ik dat een meisje uit mijn klas graag naar Malta wilde, maar ze ook liever niet alleen wilde dus ik dacht; ''Dit is mijn kans!'' 

Stagehuis heeft voor ons beide goed gezorgd en heeft dit geregeld! We wilde eigenlijk voor een DUO-stage gaan. Helaas was dit niet gelukt en konden we niet samen in één bedrijf. Achteraf is misschien ook wel beter geweest, omdat we niet 24 uur samen waren en we wel Engels moesten praten omdat er verder geen Nederlanders in de bedrijven werken. Hierdoor is mijn Engels er erg op vooruit gegaan en hebben we allebei veel ontwikkeld. Stagehuis heeft er wel voor gezorgd dat we samen een appartement konden delen, en onze stages dicht bij elkaar zaten.

Ik heb uiteindelijk 4,5 bijna 5 maanden op Malta stage gelopen. Ik heb stage gelopen in een interieur bedrijf in Sliema. Doordat dit bedrijf vaak naar verschillende plekken moest om appartementen te bezoeken kan ik zeggen dat ik echt HEEL het eiland heb gezien en ook vaak op Gozo te vinden was, omdat ze daar ook met een project bezig waren. Ik heb ook al snel mensen leren kennen, waar ik een super tijd me heb beleeft; vrienden worden daar echt familie! Vrienden voor het leven dus! We hebben veel dingen samen gedaan.

Ik heb echt genoten van het land, want wauw wat is het mooi! Het is een fijne cultuur, mensen zijn er over het algemeen allemaal heel erg aardig en beleeft! Naast stage is er ook veel te bezoeken, er zijn veel bzienswaardigheden! Uitgaan was ook echt top in Paceville.Wij waren ook vaak te vinden in Footloose! Toch wel de Nederlandse kroeg! 

Ik heb geen moment spijt gehad van deze ervaring. Ik heb veel mogen leren, mezelf erg ontwikkeld, en ben een stuk zelfstandiger geworden. Als je dit allemaal wil mee maken, raad ik je zeker aan om stage te gaan lopen in Malta en dit niet af te slaan!

 • Manon - Interieur bedrijf in Sielma - Malta
Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken