• Lisanne - Stage ambulante service - Malta -

  Lisanne - Stage ambulante service

  Malta

Wat een fantastisch avontuur, ik zou het iedereen aanraden!

Ik ben Lisanne, ben 23 jaar en ik studeer verpleegkunde. Jarenlang had ik de wens om naar het buitenland op stage te gaan. Nu kreeg ik de kans en die heb ik met beide handen aangenomen. Dan komt de vraag al snel waar wil je naartoe, ik had echt geen idee en heb stagehuis ingeschakeld. Met de fantastische begeleiding die ze mij gegeven hebben was mijn stage in no-time geregeld. Het werd Malta een prachtig Engelstalig land met erg veel mogelijkheden.

Ik heb stage mogen lopen bij de ambulance service van een noodhulporganisatie. Hier heb ik ontzettend veel mogen leren. Stagehuis heeft ook mijn huisvesting geregeld, ik zat in een gedeeld appartement waar ik de liefste mensen heb mogen ontmoeten. Hier heb ik echt vrienden voor het leven gemaakt.

Sliema is mijn woonplaats geweest voor 3 maanden. De bus was mijn vervoersmiddel naar stage, dit was overigens goed te doen. Mijn stage was niet ver van mijn appartement af.

Je leert er echt enorm veel van. Je moet voor jezelf zorgen in een vreemd land maar ik was wel blij dat ik een contactpersoon had in een school. AM Language was de school, hier werden Engelse taalcursussen gegeven. De school organiseerde allemaal activiteiten om nieuwe mensen te leren kennen en leuke dingen te gaan doen.

Dit is een ervaring geweest die ik nooit meer zal vergeten. Het is de beste beslissing in mijn leven geweest dit te doen.

 • Lisanne - Stage ambulante service - Malta
Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken