• Iris - Stage in Ta’Xbiex - Malta -

  Iris - Stage in Ta’Xbiex

  Malta

Ik heb altijd geroepen dat ik echt ooit stage wilde lopen in het buitenland! Ik was altijd gek op nieuwe avonturen en ontdekte graag mooie nieuwe plekken. Toen ik tijdens mijn opleiding interieuradviseur dus hoorde dat ik voor stage naar het buitenland kon, werd ik meteen enthousiast! Ik ging zoeken naar het perfecte land om stage te lopen en toen mijn school Malta voorstelde wist ik zeker dat ik daarnaartoe wilde. De hoofdredenen dat ik naar Malta ben gegaan zijn dat ze daar (bijna altijd) Engels spreken, het mooi weer is en het binnen Europa is.

Stagehuis heeft me geholpen een stage te vinden op Malta die bij me past. Dat is ze goed gelukt!
Ik had me samen met een klasgenoot opgegeven voor een DUO stage. Ze zijn bij stagehuis voor ons dus opzoek gegaan naar een bedrijf dat plek had voor 2 stagiaires. Helaas is dat niet gelukt.
Stagehuis heeft erg wel voor gezorgd dat onze stages dicht bij elkaar zaten zodat we wel samen een appartement konden delen.

Ik heb wel echt een top tijd gehad op mijn stage. Mijn collega’s zijn ontzettend aardig voor me geweest en hebben me laten voelen dat ik echt welkom was in hun bedrijf.
Mijn klasgenoot heeft stage gelopen in Sliema, ietsje verderop dan waar ik zat. Ook zij heeft het erg naar d’r zin gehad,

Ons appartement lag in Ta’ Xbiex, waar ook mijn stage lag. We hadden een erg ruim appartement wat nog best nieuw was. Het appartement hebben we met niemand hoeven delen, het was dus echt ons ‘huisje’.

We hebben 4,5e maand op het mooie Malta mogen leven en ik had dit echt voor geen goud willen missen. Ik raad het echt iedereen aan om, als je de kans krijgt, een buitenlandse stage te doen.
Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar als je terugkomt kun je met veel trots en veel mooie herinneringen zeggen dat je het wel hebt geflikt!

 • Iris - Stage in Ta’Xbiex - Malta
Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken