• Vincent - Stage hotelbranche - Ierland -

    Vincent - Stage hotelbranche

    Ierland

Met mij gaat het heel erg goed in Ierland! Ik heb echt een super tijd gehad. Mijn stage zit er inmiddels al op, maar ik blijf nog een week langer om rond te reizen. Op dit moment ben ik onderweg naar Belfast voor een 3-daagse trip.

Mijn stageplek was fantastisch!
Ik heb stagegelopen in de hotelbranche. Ik heb hier zo veel kunnen leren op het gebied van Human Resources. Ik heb direct heel veel verantwoordelijkheden gekregen en ik werd als een volwaardige medewerker beschouwd. Binnen een maand was ik verantwoordelijk voor alles binnen de HR-afdeling. Ik mocht alles regelen en kreeg zelfs de bevoegdheid om contracten te tekenen als de manager er niet was. De medewerkers kenden me allemaal en ze vertrouwden ook op mij. Mede hierdoor heb ik veel kunnen betekenen voor de medewerkers en zij ook voor mij. Van elke vraag die zij mij stelde heb ik kunnen leren. 

Elke dag met plezier naar mijn werk
Mijn collega's zorgden er ook voor dat ik elke dag met plezier naar het werk ben gegaan. We hebben heel veel gelachen. Volgens mijn contract had ik werkdagen van 9 tot 3 uur. Ik denk dat ik nooit om 3 uur naar huis bent gegaan. Om 4, 5 of 6 uur was ik nog steeds aanwezig!

Veel gezien van Ierland
In een hotel werken heeft ook zo zijn voordelen. Naast ontbijt en lunch op het werk (en soms avondeten) krijgen medewerkers ook korting op bustours. Zo ben ik gratis naar de Cliffs of Moher, Newgrange en de Wicklow Mountains geweest. Over een paar uur ben ik in Belfast en ga ik de stad verkennen. Ik denk dat ik in Dublin echt alles gezien heb. Van de Guinness storehouse tot alle kerken en musea. Het is een fantastisch land waar van alles te beleven is. Als je er voor een lange tijd bent moet je zeker gaan rondreizen en niet alleen in Dublin blijven. De mensen in Ierland zijn heel vriendelijk en willen altijd een praatje maken. Ik vind het een heel leuk accent al zul je er wel even aan moeten wennen (net als aan bepaalde gezegdes en het schelden dat hier heel normaal is). Ik heb dus redelijk wat van het land kunnen zien!

Al met al waren dit 5 fantastische maanden en kan ik het aan iedereen aanraden! 

Stagehuis, heel erg bedankt voor het regelen van alles! Het contact met jullie was heel fijn en als ik een vraag had kreeg ik heel snel een antwoord! Ik zou zeker een stage naar het buitenland aanraden. Ik had reisvirus van te voren al te pakken, vandaar dat ik ook een stage in het buitenland moest en zou doen. Een onvergetelijke en leerzame stage die bijna verplicht zou moeten zijn in plaats van in het "veilige" Nederland blijven. Ik zeg "Go for it!".

Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken