• Sarah - Makelaarskantoor Londen - Engeland -

  Sarah - Makelaarskantoor Londen

  Engeland

Ik ben nu net een weekje terug uit Londen. Ik ben daar 4 maanden geweest en heb stage gelopen bij een makelaarskantoor. ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op stage; iedereen was super aardig en ik heb onwijs veel geleerd. Ik heb er voor gekozen om ook in London naar de kerk te gaan. Ook hierdoor heb ik onwijs veel mensen ontmoet en had elk weekend wel wat te doen. 

Ik voelde mij al snel thuis in het werk leven in deze mooie stad. Londen is zo'n gave stad dat ik nog niet eens alles heb kunnen zien en die 4 maanden toch echt te kort waren! Ik ben wel echt in de mooiste maanden in London geweest; de sfeer in de straten met de kerstlichtjes  is echt magisch! Ik ga zeker weten nog een aantal keer terug om mijn vrienden en mijn gastmoeder te bezoeken!! 

Ik verbleef dus in een gastgezin, maar dit was echter niet naar mijn verwachtingen. Ik wil dit toch heel graag benoemen omdat stagehuis mij echt enorm goed geholpen heeft. Ik kwam aan in het gastgezin en ik voelde me vanaf moment 1 echt heel naar, voelde me niet thuis en keek er echt tegenop om van stage naar huis te gaan. Na veel gemail en gebel met stagehuis hadden ze een ander gastgezin voor mij gevonden. Toen ik daar aan kwam was het gelijk al heel erg anders; de hostmoeder was echt heel lief en ik voelde me gelijk thuis.  Vanaf die dag begon ik ook echt te genieten van het avontuur!

Als je twijfelt… Ik zou het je zekerweten aanraden! Het is echt een avontuur die niemand meer van je kan afpakken en wat is nou 4 maanden over je hele leven?? Precies! Niets, dus het is zeker de moeite waard. 

 • Sarah - Makelaarskantoor Londen - Engeland
Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

 • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.