• Naomi - Stage bouwbedrijf renovatie - Canada -

  Naomi - Stage bouwbedrijf renovatie

  Canada

Na 3 maanden in de prachtige stad Vancouver te hebben doorgebracht is het nu tijd om te gaan. Jarenlang was mijn doel om een ​​paar maanden in het buitenland te wonen. Canada leek me altijd al een prachtige bestemming en vooral British Columbia vanwege de weelderige natuur en de Engelse taal als moedertaal; een perfecte mix om langere tijd te verblijven! Hoewel ik al van tevoren wist dat deze stad aan al mijn verwachtingen zou voldoen, was ik bij aankomst alsnog verrast door alles wat Vancouver te bieden heeft. De zee, de bergen en het stadsleven gecombineerd in 1; ik had het niet beter kunnen treffen!

Als studente civiele techniek was het voor mij belangrijk om een ​​stageplaats te vinden waarmee ik mijn kennis kon inzetten en tegelijkertijd mijn technische vaardigheden kon blijven ontwikkelen. Het team van Stagehuis bleek een super fijne hulp in de zoektocht naar een stage en zij hebben een stage voor me gevonden bij een bedrijf in de bouw en renovatie van luxe villa's. De manager van het bedrijf vertrouwde me al snel interessante en belangrijke taken toe! Canadezen zijn echt super vriendelijke en rustige mensen, veel meer dan Europeanen naar mijn idee, wat de werksfeer veel meer ontspannen maakt.

Naast deze super stage ervaring, zijn deze paar maanden in het buitenland ook een gelegenheid zijn geweest om veel over mezelf te leren. Ik heb genoten van elk moment hier! Ik heb de leukste mensen ontmoet, onvergetelijke momenten gedeeld, prachtige plekken ontdekt en heb magische momenten beleefd. Ook is mijn familie een maand bij me op bezoek geweest, wat deze ervaring nog spannender maakte.

British Columbia heeft zoveel te bieden! Vancouver Island is naar mijn mening een must als je prachtig bewaarde landschappen wilt ontdekken. Je kunt, net als ik, de kans krijgen om walvissen en orka's te zien tijdens je boottocht! Whistler is ook een fantastische ontdekking geweest. Als je van skiën en/of mountainbiken houdt, neem dan de tijd om hier een ​​paar dagen naartoe te gaan. Als laatste tip; Deep Cove. Van alle verschillende plekken die ik heb mogen ontdekken was dit echt favoriet!

Deze stage was boven mijn verwachtingen. Het is de mooise ervaring die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Ik hoop dat iedereen de kans krijgt om een stage te doen in het buitenland die net zo gaaf is als de mijne!

 • Naomi - Stage bouwbedrijf renovatie - Canada
Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube
 • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken