• Sanne - PR-bureau in NYC - Amerika -

    Sanne - PR-bureau in NYC

    Amerika

Stage lopen in New York, de droom van elk meisje! Al sinds ik klein was droomde ik ervan om te werken en wonen in Amerika. Nu was het zover. Ik zou vertrekken naar de andere kant van de oceaan om te gaan genieten van mijn avontuur in ''The City That Never Sleeps''. Afscheid nemen van mijn vrienden en ouders was erg zwaar. Daar ging ik dan, een lange vlucht naar New York. Het was het meer dan waard!

Mijn stage begon al iets eerder om kennis te maken met de werknemers en gewend kon raken aan het ritme in New York. De stageperiode heb ik doorgebracht bij het bedrijf PR-bureau in hartje New York, wat geweldig was. Soms moest ik een aantal dingen ophalen bij een klant of iets wegbrengen. Er waren ook echt super leuke momenten, zoals een feestje in de Hamptons. 

Wat was het wennen zeg, het is overal zo druk. De metro wordt ook door iedereen maar dan ook echt iedereen gebruikt. Tijdens mijn tijd in New York heb ik alles bezocht wat er te bezoeken valt, inclusief een musical op Broadway. The Lion King was een geweldige musical!

Mijn ouders kwamen op bezoek om mijn verjaardag te vieren! Samen met mijn ouders ben ik naar Washington DC gegaan. Het Witte Huis, wie wil dat nou niet in het echt zien! Na een rondleiding in het Capitol, het huis van de senaat en House of Congress was het tijd om naar Het Witte Huis te gaan. Helaas mochten buitenlanders niet meer in Het Witte Huis dus hebben we in het Visitor Center een film van de binnenkant van Het Witte Huis bekeken. Helaas ging de tijd veel te snel, waardoor ik afscheid moest nemen van mijn lieve ouders.

Nu ben ik terug in Nederland en besef ik me dat ik echt de beste tijd van mijn leven heb gehad! Allemaal leuke vrienden, collega's en mensen leren kennen tijdens mijn tijd in New York. Echt een herinnering om nooit meer te vergeten!

Stagehuis bedankt voor de goede begeleiding die jullie mij hebben geboden en bedankt voor de super stage!

Ervaring overzicht

Deel jouw stage ervaring

Heb jij een stage ervaring die je graag met ons wilt delen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Klik hieronder op 'Stuur ons een email' en laat ons weten hoe jouw stage en het land bevalt!

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken