Accommodatie Ierland

Weet je al waar je gaat wonen tijdens je stage in Ierland? Een goede accommodatie is één van de belangrijkste punten voor een plezier verblijf. Het vinden van een accommodatie is niet eenvoudig in Ierland en daarom helpt ons team je graag bij het regelen van een prettige woonruimte.  

Assistentie van Stagehuis

In Ierland bieden wij, in samenwerking met onze partner, een verblijf in een gastgezin aan. Je persoonlijke woonwensen zijn leidend in de zoektocht naar huisvesting. Let op: Studenten blijven zelf verantwoordelijk voor het regelen van accommodatie. Wij informeren slechts over de mogelijkheden. 

Verblijf bij een gastgezin in Ierland

Dompel jezelf onder in het dagelijkse leven van Ierland door bij mensen in huis te wonen. Je verblijft bij een met zorg geselecteerd gastgezin en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke wensen, hobby’s en interesses. Je brengt veel tijd door met je gastgezin tijdens de avonden thuis en in de weekenden. Ze laten je graag veel van hun land en tradities zien. Bij een gastgezin kun je verblijven op basis van self catering, half board of full board. Bij self catering zorg jij zelf voor jouw maaltijden. Bij half of full board zijn bepaalde of alle maaltijden inclusief. 

Accommodatie in Ierland boeken

Wil jij graag verblijven bij een gastgezin in Ierland? Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in. Accommodatie kan pas geboekt worden wanneer je stage geregeld is. 

Op dit formulier geef je aan hoe lang je wilt verblijven. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod. Je zit dus nergens aan vast. Onze partner is verantwoordelijk voor alle boekingen en de planning. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de

beschikbaarheid van accommodaties beperkt is. 

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)85 222 4144
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube
  • Instagram
Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken

Agenda

  • 06-10-2022 Persoonlijke afsprakendag - Wil je meer weten over stages? Kom naar onze infosessie.