Acties en kortingen

Regel jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland via ons en ontvang korting! 

Wil jij dit jaar gaan stage lopen 'Down under'? Gaaf! Je zult hier een geweldige studententijd beleven en een unieke (werk)ervaring op doen! Studenten die zich inschrijven voor een stagepakket naar Australië of Nieuw-Zeeland krijgen van ons €100 korting op een vliegticket en €30 korting op het luxe startpakket via BackPackMe. De actie is geldig op inschrijvingen vóór juli 2017.

Flexibele, voordelige vliegtickets

Als student ben je vast op zoek naar voordelige vliegtickets? Via onze partner BackPackMe kun je voordelige én flexibele vliegtickets boeken naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met deze speciale studentenvliegtickets zit je niet vast aan een gepland reisschema. Ideaal als je tijdens je avontuur in het buitenland besluit om toch iets langer te blijven of noodgedwongen eerder terug naar huis moet. Je kunt je ticket minimaal één keer gratis wijzigen, je mag 30 kilogram bagage meenemen en een tussenstop in Bangkok of Hong-Kong is mogelijk. Zo kun jij ook nog even de high lights van deze prachtige steden in Azië meepakken. 

Luxe startpakket: ontdek jouw bestemming

Verrijk jouw ervaring in het buitenland door meer van het land te ontdekken. Zowel Australië als Nieuw-Zeeland is uitermate geschikt voor avontuurlijke rondreizigers. Leer een bestemming echt kennen en kom op plekken waar je anders nooit was geweest. Beleef een andere cultuur en groei als persoon. Begin jouw stage in het buitenland met een ontdekkingsreis, een leuke manier om jouw gastland te leren kennen. Of sluit je periode juist af met een mooie reis, voordat je weer met beide voeten op Nederlandse bodem staat. Het luxe startpakket van onze partner BackPackMe helpt je je eerste week op weg, waarbij je meteen andere jongeren ontmoet. Je krijgt hulp bij het regelen van een medicare-kaart, SIM-kaart, Tax File Number en een buitenlandse bankrekening. Accommodatie en te gekke activiteiten zijn inbegrepen. Na deze week heb je alle vrijheid om je reis verder in te vullen op jouw manier! 

Voorwaarden

 • Actie is geldig voor studenten die zich inschrijven voor stagepakketten naar Australië en Nieuw-Zeeland vóór juli 2017
 • Actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen 
 • De aanbetaling dient binnen het betaaltermijn, zoals vermeld op de factuur, voldaan te worden
 • Korting van €100 is alleen geldig op vliegtickets naar Australië en Nieuw-Zeeland via BackPackMe
 • Korting van €30 is alleen geldig op het luxe startpakket in Australië en Nieuw-Zeeland via BackPackMe
 • Korting dient gebruikt te worden vóór juli 2017
 • De algemene voorwaarden blijven van toepassing, ook gedurende de actie periode

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

 • FaceBook
 • Twitter
 • Google+
 • Skype
 • YouTube

Contactgegevens

Neem contact op

Inschrijven

Schrijf je in en onze teams gaan direct aan de slag met het vinden van een stage!

Vacature zoeken

 • Mark Wijnstra Engeland

  Ervaringen

  Mark Wijnstra Engeland

“"Mijn bedrijfsmentor was erg betrokken en daar kon ik het goed mee vinden!"”

Like ons op Facebook

Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken