Accommodatie Australië

Stagehuis geeft jou graag advies over de woonmogelijkheden in Australië. In sommige steden kunnen we er zelfs voor zorgen dat je binnen zeer korte tijd een aanbod ontvangt voor jouw gewenste accommodatie. De mogelijkheden die je hieronder terugvindt zijn daarom een kleine selectie. We hebben mogelijkheden voor huisvesting in studentenhuizen, gastgezinnen en apartementen, maar ook in hostels en hotels. Via het inschrijfformulier kun je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.

Wonen in Sydney
Sydney is de grootste en oudste stad van Australië en is de hoofdstad van New South Wales. De metropool Sydney telt ruim 4 miljoen inwoners en is gelegen in het zuidoosten van Australië.
De stad heeft zich ontwikkeld vanuit de natuurlijke haven Port Jackson, waar zich vandaag de dag het Sydney Oprah House en de Sydney Harbour Bridge bevinden: twee iconen van de stad. Tegenwoordig strekt de stad zich verder uit en grenst ze enerzijds aan berg- en heuvelachtig landschap in het binnenland en anderzijds aan de kustlijn van de Grote Oceaan. Sinds de stichting van de stad in 1788 is Sydney uitgegroeid tot een zowel nationaal als internationaal belangrijke stad op economisch en cultureel gebied.

Stagehuis helpt je opweg met huisvesting in onder andere de wijken Bondi Junction en het centrum van Sydney.

We raden studenten aan om een kamer te delen, omdat dit de kosten van huisvesting in een grote stad sterk verlaagt. De prijzen zijn afhankelijk van de aanbieder en verschillen per seizoen. Echter moet je uitgaan van minimaal 600 euro in de maand voor een gedeelde kamer in Sydney.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij je advies geven over de huisvesting in andere steden in Australië. Binnen het stagepakket zijn deze services voor advies, informatie en assistentie gratis opgenomen.

Stagehuis Nederland

Liniestraat 19
4816 BG, Breda
Tel: +31 (0)76 88 90 790
E-mail: info@stagehuis.nl
 

Volg Stagehuis via:

  • FaceBook
  • Twitter
  • Google+
  • Skype
  • YouTube

Contactgegevens

Neem contact op

Inschrijven

Schrijf je in en onze teams gaan direct aan de slag met het vinden van een stage!

Vacature zoeken

  • Victor Occelli Australië

    Ervaringen

    Victor Occelli Australië

“"Stage als buying manager."”

Like ons op Facebook

Brochure

Brochure

Alles eerst eens rustig nalezen? Bekijk onze brochure of vraag aan

Brochure bekijken